Sljedeće godine, vjerojatno u prosincu čekaju nas izbori za Predsjednika Republike. Aktualni predsjednik Zoran Milanović ulazi uskoro u petu godinu mandata i za očekivati je kako će se kandidirati za još jedan mandat

Kako sada stvari stoje, Zoran Milanović konkurenciju nema. U prepucavanju sa svojim političkim oponentima pokazao je nadmoć i nad samim Andrejom Plenkovićem, a o Banožiću i drugim HDZ-ovcima da i ne govorimo. Nekadašnji prvi čovjek SDP-a, Zoran Milanović postao je svojevrsna ikona desnice, posebice one u dijaspori. Trenutno se u Hrvatskoj rijetki mogu pohvaliti da su više “udesno” od Zorana Milanovića.

To shvaćaju i u HDZ-u. Svjesni da su tijekom Plenkovićeva vladanja HDZ-a izgubili svoju poziciju na desnici koju su dodatno ugrozili Domovinski pokret, suverenisti, pravaši i dr., u vladajućoj stranci već neko vrijeme traju isrcpljujući sastanci o tome tko bi eventualno mogao biti protukandidat Zoranu Milanoviću. Željko Reiner je tek jedno od imena s kojima se baratalo posljednjih nekoliko mjeseci. HDZ-ovci imaju nimalo lak zadatak pronaći pravog kandidata i suprotstaviti ga rječitom, dovitljivom Zoranu Milanoviću.

Prema najnovijim informacijama do kojih je ekskluzivno došao portal Megamedia, najizgledniji HDZ-ov kandidat za Predsjednika Republike je dr. Dragan Primorac za kojeg mnogi vjeruju da može prikupiti glasove desnice. Dr. Primorac još uvijek nije i konačan izbor, ali se upravo se njegovo ime sve češće spominje u kontekstu predsjedničkog kandidata.

1 KOMENTAR

  1. Najbolje oba, starog i novog, pa drugovi se više neće svađati, jedino na promociju moraju doćii i dva biskupa, samo je pitanje jeli istih, ili različitih uvjerenja, kažu tu nema problema , crvenkapica je ušla u sve pore društva!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime