Sedam dana uoči nedjeljnih lokalnih izbora, u makarskom HDZ-u su jako opterećeni Hloverkom Novak-Srzić.

Joze Vranješ, Dražen Nemčić i mnogi drugi s HDZ-ove liste čitav dan pokušavaju komunicirati s timom Hloverke Novak-Srzić, plasiraju spinove i pokušavaju objasniti zašto je bolje potrošiti novac na koncert Nene Belana nego na 300 makarskih obitelji koji su na socijalnoj pomoći.
Tako je Dražen Nemčić putem privatnog FaceBook profila Hloverke Novak-Srzić priznao kako je teško kao žena uspjeti u muškom svijetu, a ponukan postom o nepotrebnom trošenju novaca na koncert Nene Belana. U nastavku pogledajte simpatičnu raspravu između Dražena Nemčića i Hloverke Novak-Srzić…

1 KOMENTAR

 1. Poklopi se usima i suti.Di ti je tata Slobo?Jeli te za rukicu vodio kad je cvice nosio po Glavici?Na sta je spao Hdz kad takve u stranku prima?Pa nije ni za cudit se ko stranku 10 godina vodi.Cast pravim ljudima koji su ostali u manjini i zato nam i je ovako.

 2. Čast svakom, ali kao član HDZ nije trebao, ulaziti u raspravu sa Ženom ovakvog kalibra a da se nije konzultirao sa Kišom i sinom oni znaju batinama istrati svoje viđenje! ali je suvišno, gubili su i veći igrači od nje pa se ne čudim što si izgubio i ti Dražene !

 3. HDZ je produkt komunista neradnike i špijuna, svatko špija svakoga za svakoga, sve su to sinovi svojih tata,manipulatora i neradnike! Ljudi su to bez kursa i stava

 4. “Konj zelenko, rosnu travu pase”.
  Dražene čača ti je prominio ime Od Slobodana-Slobo, na Ivan, nije on častan ko pokojni mu otac Ivan Nemčić-Stopičin. Obzirom da je tebi dao ime Dražen, to asocira na Dražu Mihalje.., tio ti je prominiti ime, ali ti mater nije dala. Koliko ste partija prominili, vi ste mlinovi od svakog žita.

 5. Nekad je bolje sutit i da se ostavi dojam da si pametan ili progovorit i odklonit svaku sumnju.
  Migrosu si iskidao nalog, Antoniju Vrcan si progonio.
  Ne zaboravljamo i ne oprastamo.
  Anonymosi.

 6. Cijeli hdz vode dva bolesno preplašena doktora,dva psihopata,a hakiraju osobna računala preko češke firme “Multikomunikacije doo”. Uvjerili su gojaznog Čeha da je to borba protiv narkomanije,a opet iza svega stoje oni. Prostituciju uz Biokovci ne treba ni spominjati.Bebek je 2011g trebao biti u zatvoru,ali eto nismo svi jednaki pred zakonom.

 7. Stavi ime pa da i tvoju poližem mišu mali..zar treba bit na nečijoj strani ako je istina??
  Gazi bandu.predstavi se.
  Našmrkat fleša hahaha.

 8. Ovaj Nemcic sin Slobe sta je uteka s autobusom s prvoga terena iz Sinja .Sin plijeni imovinu nasoj Antoniji Vrcan sve nezakonito.Sta bi dve radio kao digradonacelnik.Mozes miskiti

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime