Nakon jučerašnjih izbora za vijeća mjesnih odbora u Vrgorcu, oglasio se priopćenjem HDZ

Unatoč koaliciji NLM-SDP odlični rezultati u najvećim mjesnim odborima koje smo ostvarili samostalnim izlaskom na izbore.

“Bitno je napomenuti kako je broj glasova koje koalicija NLM-SDP uspjela prikupiti u nepune 2 godine pao za čak 50% što je jasan pokazatelj kako su birači prepoznali i kaznili neodgovorno i neprofesionalno upravljanjem Gradom od strane već provjerenih neuspješnih i istrošenih kadrova SDP-a potpomognuti kamufliranim mladim SDP-ovim pomlatkom odnosno kako oni sebe nazivaju: NLM-om!

Ne manje važna činjenica je kako smo na ove izbore izašli bez lista u mjestima u kojima HDZ tradicionalno uživa podršku gdje je važno spomenuti Umčane, Banju i Prapatnice te sasvim jasno kako bi rezultat bio u najmanju ruku izjednačen ako ne i naša pobjeda.

Ovi izbori su još jedna potvrda oporavka i vraćanja povjerenja naših birača kao i indikator kaotične atmosfere kojom je Vrgorac obavijen otkad ga vodi ova bezuspješna ekipa bivših člana Foruma mladih SDP-a, predvođena Antom Pranićem, sadašnjim gradonačelnikom, u suradnji sa starim licima koje mu je proslijedio dugogodišnji alfa i omega vrgoračkog SDP-a, Mirko Pranić, inače njegov otac.

Unatoč svemu gore navedenom NLM-SDP jučerašnji rezultat smatra svojom pobjedom na osnovu nekoliko mjesnih odbora u kojima su pobijedili, a u kojima imaju do 20-ak glasača: Višnjica 6, Kozica 9, Kljenak 16, Dragljane 20, Vlaka 22, Majići 19.

Dok je HDZ slavio u skoro svim većim mjesnim odborima kao što Podprolog, Veliki Prolog, Stilja, Vina, dok je u ostalim mjesnim odborima odnos bio ravnopravan.”.

HDZ Vrgorac

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime