Čuvar državnog cekera Madžar, kamiondžija Rojs,  Jugoslaven Čović, kompilator Brkić, Imoćanin Jović, pripadaju grupi koja je zasjenila izbornu kampanju kandidata drugoga predsjedničkog kruga

Čuvar državnog cekera Madžar upao je u stupicu Jutela kasnije HRT-a kao pravnog sljednika. Dakle u prostorijama HRT-a, programskih umova HDZ-a (Gordane Mrđen)  koji su zaduženi za program HRT-a i HNS, (Brune Kovačevića) koji su zaduženi za poslovanje HRT-a, pripremili su sučeljavanje predsjedničkih kandidata. Promoviranje  i eliminacija Miroslava Škore, ostaje zapažena u detaljima, zumiranja HRT-ovih kamermana, kako je Škoro zbunjen, blijed, prepadnut u nastupima ispred kamera HRT-a, za vrijeme sučeljavanja, prvoga izbornoga kruga.

U kojoj nevolji bi Miroslav  Škoro? Da kao estradna zvijezda, predavač na sveučilištu bude zumiran od kamermana, blijed, prepadnut i oklevetan od strane kandidatkinje lijevoga probisvijeta. Drugarica zadužena za klevetu dolazi s filozofskog fakulteta. Upravo onoga fakulteta na kojemu je utemeljeno Udruženje Jugoslavenske demokratke inicijative, na čelu s Miloradom Pupovcem, Draganom Čovićem, Pusićima, Dosizima… i nizom lijevih probisvjeta, koji su se borili protiv stvaranja  neovisne, samostalne Hrvatske države.

U ta vremena devedesetih, kamermani YUTEL-a -Milića, doprinijeli su čuvanju Jugoslavije. Sačekuša Yutelovaca, nakon programa,završenog sučeljavanja kandidata drugoga kruga, promovirala je savjetnika predsjednice, kasnije prepoznatljivijega kao čuvara državnoga cekera, mladoga i neiskusnog Madžara. Dan nakon ispada savjetnika predsjednice , mediji puku pojašnjavaju tko je nosač Mede, operiranom Bandiću u KBC Rebro.

Drugi promotor Predsjednice Kitarović je poznati hercegovački probisvjet Ljubo Ćesić Rojs, dobio je više naziva koji opisuju kamiondžiju kao čuvara lika i djela Franje Tuđmana, Gojka Šuška, na kraju Njegove predsjednice. Al pari Rojsu je Zagrebčanac hercegovačkog porijekla, Vasilije Brkić, čovjek koji već desetljeće zabavlja puk sa svojom operativnom kompilatorskom-plagijatorskom sposobnošću. Mnogi ga nazivaju:  Karamarkov Juda, Gotovinin Juda, koji inspiriran Judom, kao dopredsjednik HDZ-a, za vrijeme predsjedničke kampanje koristi riječ Juda.

Imoćanin Branimir Jović  koji je verbalno napao Milanovića, kao predsjedničkog kandidata na izbornom mjestu, u popodnevnim satima pojavio se na Sljemenu u društvu premijera Plenkovića i ministra MUP-a Božinovića i Milana Bandića  (T portas.hr.). Hercegovačko, svakodnevno promicanje ćiriličara-Jugoslavena Dragana Čovića u predmetu Vazduhoplovne industrije JNA Soko Mostar, a vremenom i Aluminija d.d. Mostar  doprinijelo je njegovom priželjkivanju kontinuiteta razmišljanja predsjednice Republike Hrvatske, kada je u pitanju Bosna i Hercegovina.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime