Aktualna direktorica Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak Srzić mogla bi uskoro biti smijenjena

Prema pisanju popularne Facebook stranice Dnevna doza makarskog nereda, Hloverka Novak Srzić bit će smijenjena, a na njezino mjesto trebao bi navodno doći Joško Lelas.

Nije tajna da Hloverka Novak Srzić ne odgovara Juri Brkanu kao predsjedniku TZ grada Makarske, ali i kao gradonačelniku. Ni Hloverka Novak Srzić ne krije svoje nezadovoljstvo gradskim vlastima. Hoće li doista do smjene doći, znat će se već do kraja godine.

8 KOMENTARI

 1. Dosta se u 3 godine nahapala love! Samo na bozicnim gradovima TZ platila sve a zaradjivao znameniti Ivica iz HDZ-a! Pametna Hlo ( zajedno sa prileznicom Sanjom) non stop bila u velikoj bozicnoj kuci ) Zna se zasto.. Ista stvar sa Kraftingom, TZ platila sve, gore navedeni zaradio a poslije se plijen dijelio po zaslugama.. Presudna ruka Hlo u gradskom vijecu osigurala joj da radi sto hoce i kako hoce i koliko hoce. Dugovi, krediti i sranja koji su ostali iza uragana Hlo ce jos dugo opterecivati zajednicu. Uhljebljivanja su standard. Drugovi ( lopovi) iz KRADEZE-a su joj tapsali ramena i ljubili ruke a sad je postala opterecenje Brkanu za izbore. Jebe joj se uzela je sta je htjela, pozutila zone Jujnovicu, dobila kucu nazad i sve ok! A sad dolazi jaka ekipa u vijece… Zidic, Glavina, Lelas. Roso.. Sve poznati turisticki radnici. Odmah ce doci dva i po miljuna gostiju, jer ko bi odolio a da ne vidi te krasne cunke. A Hlo svaka cast, sjebala ih je sve( i HDZ i Zajednicu) i otici ce kad hoce . A vi mlatite praznu slamu! Blago Makarskoj

 2. Kradu svi pa zasto nebi i ona i ekipa!
  Bozje zapivjedi HDZ-a
  .Ukradi bliznjem svome
  Odnesi koliko god mozes
  Zajebi koga god mozes
  Privari bliznje svoje
  Satari, odnesi i muni sta stignes
  Oci mu uz glave ukradi
  Drpi dok mozes
  Jer baba ce proci sa kolacima
  A onda mirno u crkvu nek ti
  Opriste grije
  Amen

 3. Mira Mucica na celo TZ!
  Bar ce pronaci sponzore iz Ozujske!
  A Antu Rosu na celo grada! Bar ce biti ponude kurbaluka
  Matu Zidica na celo antikorupcijske postrojbe. Bar cemo smanjit korupciju!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime