Ravnateljica županijske agencije ZADRA NOVA Marina Dujmović Vuković okoristila se povlaštenim informacijama te je njezin suprug dobio novac za energetsku obnovu kuće, tvrdi Marko Pupić-Bakrač, županijski vijećnik

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine, Marko Pupić-Bakrač iznio je podatak kako je u 2017. sredstva za energetsku obnovu od Županije dobio Miho Vuković, suprug Marine Dujmović Vuković, tadašnje pročelnice Ureda župana. Ona je, tvrdi Pupić-Bakrač bila na Kolegiju kada se donosila odluka da će se novac isplaćivati prema principu tko se prije javi. -Naravno, imala je ekskluzivnu informaciju i njezin se suprug među prvima javio. I dobili su novac. Od Županije su za stolariju u svojoj kući dobili 25.185 kuna, zaključio je ovaj županijski vijećnik.

Riječ je o vrlo ozbiljnim optužbama te bi, ako se utvrdi da su svi podaci točni, Marina Dujmović Vuković smjesta treba podnijeti ostavku. Bez odgode.

3 KOMENTARI

  1. Naravno da neće… Čeka ju unapređenje. Trebala je samo prije na malom primjeru pokazati svoj talent. A takve Hrvatska voli! Talentirane i sposobne. Sretno! Ne njoj, nego vama Hrvatinama!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime