Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić jutros je otvorio radove na istočnom kolniku Avenije Marina Držića koji će trajati do nedjelje, 25. kolovoza. Tom prilikom komentirao je i medijske napise da neće ići u predsjedničku utrku zbog narušenog zdravlja

Na pitanje naše reporterke Mile Moralić o tome jesu li ti medijski napisi istiniti, Bandić je kazao: “Ja ne znam što su mediji objavili, ali ja znam što ću reći koncem 9. mjeseca. Mogu vam samo reći da će biti ugodnih iznenađenja”. 

Bandić je kazao kako je odluka donesena, ali kako će to reći u 9. mjesecu. 

Upitan o pritužbama građana oko Generalnog urbanističkog plana (GUP) Zagreba, Bandić je kazao kako je to jamranje te kako čak vidi i instrumentaliziranje djece u promidžbenoj kampanji koju rade njegovi oponenti. “Ja im čestitam, ali me neće zaustaviti u razvoju grada”, rekao je Bandić. 

Na upit novinarke što će se dogoditi ako ministar Štromar neće dati odobrenje za GUP, Bandić odgovara: “To pitajte Štromara, moja poruka Štromaru je neka on radi svoj posao, a ja da radim svoj posao. Partnerski odnos Vlade i Grada je neupitan. Plus toga, mi smo uzročno-posljedično vezani. Koliko ja znam, ruke stranke Bandić Milan Bandić 365 obavezuju gospodina Štromara kao i mene u gradu građani. I bilo bi dobro da budemo partneri, a manje komuniciramo putem medija i bit će nam svima bolje.” (N1)

1 KOMENTAR

  1. Samo su dvije vrste “kurvaca”,koji poslije zrilosti mjenjaju svoj “um” zalaskom u starosr,to su damatinski tovari i titini komunisti,prvi, neskaču “više” na bedevije i ne prave mule,a drugi su “odbacili” petokraku i “prihvatili” križ, znači jedni i drugi su besplodni jer su puni grija,kažite mi komu su oni još potribni,ako izuzmemo zološki vrt i kavezove?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime