Sutra će u Čapljini u ugostiteljskom objektu “Storija” koncert  održati srpski pjevač Miroslav Ilić

Zbog toga su reagirali u HVIDR-i Čapljina jer drže da je takav nastup ne prihvatljiv. Miroslav Ilić je čovjek koji je za vrijeme agresije na HRVATSKI narod pjevao ČETNIČKE pjesme i bodrio svoje sunarodnjake.

Žalosno je što iza svega stoji  lokalna politika i pojedinci koji su ovaj nastup i organizirali. Dižemo svoj glas protiv ovakvih dešavanja, kazao je EmiL Buntič, predsjednik čapljinske HVIDR-e.

Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže u bojkotu pjevača koji su pjevali četničke pjesme, te takvim primjerom izraze svoje nezadovoljstvo, kako bi organizator ubuduće uzeo u obzir naše stavove te u našem gradu pozvao glazbenike u okviru naših kulturnih i ideoloških granica.

Ovim putem pozivamo sve mjerodavne institucije da zabrane nastup pjevačima koji su za vrijeme velikosrpske agresije pjevali četničke pjesme i iskazivali potporu velikosrpskoj agresiji. Ljeto u Storiji: Miroslav Ilić u nedjelju u Čapljini!, ističe se u priopćenju kojeg potpisuje Emil Buntić.

7 KOMENTARI

  1. A jeste velike Hrvatine!! Bolje da nešto drugo zabranite npr. Da nas više ne kradu i sl. Ko vam daje za pravo da odredjuje te narodu šta će slušati. Zaista pretjerujete

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime