Nemoć gradonačelnika Jure Brkana i njegovih zamjenika Dražena Nemčića i Joze Vranješa kao i svih gradskih službi, nadležnih institucija je u slučaju gradnje na poluotoku Sv. Petar u Makarskoj, poražavajuća

O sramotnoj gradnji izvan svih zakonskih regula pisali smo u nekoliko navrata. Zato sada nećemo trošiti riječi osim sljedećeg:

#makarskajebitna

#turizam #razvoj #projekti

#samohdzidrzavnajasla


6 KOMENTARI

  1. sve je to legalno jer gradjani večinom glasaju za nerad i nepravdu,prema tome strpite se do izbora možda gradjani opet izaberu devastaciju putem livih i desnih propalica i gnjida,..

  2. Krivo ste razumjeli. Makarska je bitna ali da se rasproda, betonira, uhljebi i na kraju uništi uz masne provizije… Joze vodi grad a nema dvije zdrave u glavi. Brkan takodjer, a Nemčić je priča sama za sebe

    • Sva trojica su kriminalci, uzimaju proviziju od građevinske mafije. Ne znaju oni ništa za dobro građana, isključivo za sebe i uhlje be. Mafija šta drugo reći….

  3. Sad lipo neka I Ante Prgomet otvori sebi pravu bastu svakako je tamo 25 godina I nisu mu Dali nista da napravi, dojde seronja s parama potkupi brkana I Evo postenja.. Makarska je bitna za napunit dzepove pizda li van materina zlocinacka,.. Ne zna se Koji su zlocinci jadniji I gori, ovi smradovi iz hdz ili pak smradovi iz sdp-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime