Grad Makarska donio je odluku da će roditelji djece u dobi 1 do 3 godine, a koji ne idu u vrtić dobivati tisuću kuna mjesečno deset mjeseci u godini
Bila je to hvale vrijedna odluka koju su pozdravili svi, no jedno je bilo obećavati, a drugo realizirati obećano

– Nekoliko čitatelja upozorava kako su tek u travnju dobili novce za siječanj, veljaču i ožujakm a onda su sipalte stale.Gdje su naši novci? Je li moguće da se uvijek zakidaju djeca? Kako to da ima novaca za putovanja, reprezentaciju, a za djecu nema, pita se jedna čitateljica. Građani su u nekoliko navrata pokušavali dobiti informacije u makarskoj Gradskoj upravi, no bezuspješno.

– Po meni, bilo je to samo još jedno mazanje očiju građanima u svrhu prikupljanja jeftinih političkih bodova. Atraktivni tereni, prvi red do mora prodaju se za 120 eura, suspektni investitori grade po čitavoj Makarskoj, a za djecu novaca nema?! Sramota, komentirao je otac dvoje djece.

– Zamislite, kao izliku za neplaćanje dobivamo čudne odgovore. Prvo su nam u Gradu Makarskoj rekli da isplata nije moguća jer je, eto, gospođa koja to radi, slomila ruku?! Onda su nam rekli da imaju preraspodjelu proračunskih sredstava pa ne znaju kad će uplatiti. Samo nas vozaju, rekla je za portal Megamedia jedna čitateljica.

– Ako gradu koji je vlasnik vrtića ne platiš jedan mjesec ide opomena, ako ne platiš parking ili nekakav porez prirez ili neki od njihovih nameta dobiješ blokadu računa, a što grad dobije kad neplati naknadu koju je sam odobrio i dodijelio pojedincu, apsolutno ništa!, ljute se roditelji djece koji mjesecima nisu dobili lipe od Grada Makarske.

9 KOMENTARI

  1. Ja ih pitam gdje su mjesta u vrticu za djecu zaposlenih roditelja.jer od 1990.godine grad koji je vlasnik vrtiča nije otvorio ni jedan cjelodnevni vrtič niti jaslice.

  2. Ljepo neka makarske budale opet glasaju za kriminalce = biliće,brkane,srziće,bebeke,glavicica,ivaande ,buljane ,novake ,gareljice i ostala govna SKH proizvodnje,.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime