Audio snimka na kojoj gradonačelnik Makarske Jure Brkan (HDZ) govori o koronavirusu kao malo jačoj prehladi te savjetuje građane da koriste dezodorans, postala je hit

Snimku je prva objavila FaceBook stranica Dnevna doza makarskog nereda, a nakon objave portala Megamedia, vijest su preuzeli mnogi nacionalni mediji. Mi smo Juru Brkana prozvali bezveznjakom, no drugi mediji bili su još oštriji prema ovom evidentiranom nasilniku.

Tako Slobodna Dalmacija izjavu Jure Brkana proglašava vrhom ludosti. Rugaju mu se da je doktor, vodeći makarski epidemiolog i sl. Portal Index Brkanovo tumačenje koronavirusa naziva lupetanjem. Ipak, najviše negativnih komentara Jure Brkan “zaradio” je na društvenim mrežama. Stoga ponavljamo još jednom pitanje od jučer. Čime je Makarska zaslužila bezveznjaka za gradonačelnika?

18 KOMENTARI

 1. i bez corone je maliJure nadrogirani debil kao i vecina mu kolega i ostavite covika konačno u miru jer nije takav od nikidan nega od davnina,..

 2. Netriba ovog debilna ostaviti na miru, nego mu treba dati do znanja da je idiot i kreten koji treba i mora odstupiti nakon ovakvih izjava.
  Srami se debilčino drogerašu i svodniče i nasljedniče kišin.
  Dali je došlo do začepljenih ušiju drugu Plenkoviću.Ujače izvjesti Andreja ili ćeš biti sa učesnik svih nedjelja ovog debilna….

 3. bravar je vas naučio kako se isprose krediti u svitu a posebno u Njemačkoj,onda vi izgradite carstva vaša tim novcom,i šaljete miliciju na nepodobne, a sirotinja vraća kredite i obilazi kontinjere, lako je vama kad vas je na put izveo lozo i gaće sa kokardom udbom i šepavim i njegovim đeneralima,a kada vam zaškripi onda pivate pisme o drinjaninu i optužujete druge za U sa vesom, pupom i ostalim četničkim podguzima i štitite udbine agente ka ličkoga međeda!

 4. VAŠ PAVELIĆ JE POBJEGAO POPUT KAKVE KUČKICE ISPRED HRABRE PARTIZANSKE VOJSKE SASTAVLJENE UGLAVNOM OD DALMATINACA.BRAVAR JE GRADIO BOLNICE A OVI DANAS GRADE CRKVE I VODOSKOKE.IMAJU I U SDP JEDNOG KOJI JE KUKAVICA I PREVARANT KAO I BRKAN.TO JE NARAVNO UHLJEB NAD UHLJEBIMA MAKARSKI NJONJO SRETAN GLAVIČIĆ

 5. tito četnici i partizani su zločinci, a tito kao zločinac zauzima deseto misto ,kao jedan među najvećim zločincima svita ,ubija je 1.200.000 ljudi bez suda i zakona a od toga 800.000 tisuća zarobljenika djece trudnih majki i žena, a prije likvidacije svi su bili vezani žicom i ubijani bez suda i zakona,a da i ne govorimo o logorima smrti kakav je bio Goli otok itd.! TKO BRANI BILO KOJEGA ZLOČINCA KOJI JE POČINIO ZLOČIN ON JE ZLOČINAC KAO I ONI!
  ” (EKSPLOZIVA) U JAME NAPUNJENE DESECIMA TISUĆA…” pretraži

 6. Umjesto da jebe*e mater i Titu i Paveliću vi se preseravate po portalima ko je više nevinih ubio, mogli su napravit 100 bolnica ali su i dalje ubojice!!!!
  Ali nema veze, ako mi imamo korist onda su i ubojice dobre????
  Bolje bi bilo da prokažete sve Makarske lopine pa da krenemo čistit u našem dvorištu!

 7. Dok vi ode palamudite Puharić nasipa potok i širi svoja dvorišta, a mali Joze Vranješev, Udruga Osejava i ostali zeleni koji su davno obavješteni prave se gluvi i mutavi!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime