Sindikalist Vedran Uranija je prevarant. Ne tvrdimo to tek tako već imamo dokaze i brojne svjedoke koji će po podizanju optužnice imati što za reći

Vedran Uranija, bivši i propali političar, bivši i propali ulični performer i zasigurno neuspješni sindikalist konačno je dolijao. Godinama uzima novac od napaćenih obespravljenih radnika, članova različitih sindikalnih podružnica koristeći, zloupotrebljavajući svoj položaj. Redakciji portala Megamedia javili su se brojni svjedoci predočavajući nam i dokaze koje smo spremni podijeliti sa policijom i nadležnim državnim odvjetništvom.

Iz iskaza svjedoka kao i materijalnih dokaza, sasvim jasno proizlazi da je Vedran Uranija najobičniji prevarant sklon druženju s pripadnicima kriminalnog miljea. Ne samo to. Sklon je Vedran Uranija i devijantnom ponašanju, prijetnjama, ucjenama, klađenju i mnogočemu o čemu ćemo detaljno izvijestiti u nastavcima koji slijede.

Sada je na potezu Općinsko državno odvjetništvo u Zadru koje je zaprimilo određene informacije o kriminalnom ponašanju Vedrana Uranije. Njihovo postupanje ćemo pozorno pratiti. Pored opskurnog dnevnog tiska, u narednim člancima pokušat ćemo rasvijetliti tko je sve u Zadru štitio Vedrana Uranije od sudskog progona.

Sa nečuvenim ponašanjem Vedrana Uranije, upoznati su i njegovi šefovi u Zagrebu kao i zadarska policija. Čini se kako ovaj put Vedran Uranija neće izmaknuti ruci pravde. Sigurni smo da zadarska policija i državno odvjetništvo neće pristupiti ovom problemu kao Vedran Uranija svojim problemima, dakle u maniri bojanja kose vinsko crvenom i pudranju lica… (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime