Prošlog vikenda u Zagorju ob Savi je održan 35. međunarodni turnir Slovenia Open. Nastupio je i kickboxing klub Mawashi i istaknuo se kao jedan od boljih klubova osvojivši 5 zlatnih, 4 srebrne i 3 brončane medalje

Sara Boban je nastupila u uzrastu djevojčica (do 9 godina) i u uzrastu mlađih kadetkinja (do 12 godina) . U uzrastu djevojčica u kategoriji preko 135 cm, Sara je osvojila zlatnu medalja. U finalu se susrela sa svojom klupskom kolegicom Miom Vranješ, tako da je Mia osvojila srebrnu medalju. Treba istaknuti da su obe cure prethodno imale dvije pobjede. U uzrastu mlađih kadetkinja Sara je nastupila u dvije kategorije do 32 kg i 37 kg. Do 32 kg, Sara osvaja još jednu zlatnu medalju, a do 37 kg stiže do finala, ali nažalost gubi u jako neizvjesnoj borbi od 3 godine starije i teže cure, te tako osvaja srebrnu medalju.

Jure Drlje je nastupio u uzrastu seniora preko 89 kg, u dvije discipline: pointfighting i light contact. U obe discipline Jure je s velikom nadmoćni svladao sve protivnike i osvojio dvije zlatne medalje, te je ukupno imao 5 pobjeda. Jure je svojim nastupom pokazao da je spreman za Europsko seniorsko prvenstvo koje predstoji za dva tjedna u Mariboru.

Anđela Stanić je nastupila u light contactu do 65 kg, te s tri izvrsne pobjede osvaja zlatnu medalju. Anđela je nastupila i u pointfightingu do 65 i preko 65 kg. Do 65 kg stiže do polufinala, ali nažalost gubi uz naginjanje sudaca za protivnicu i osvaja brončanu medalju. Preko 65kg u finalu gubi u neizvjesnoj borbi te osvaja srebrnu medalju. Anđela je nastupila i u grandchampionu (nema težinske kategorije), dolazi do finala, al vidno umorna (to je bila njena 9.borba) gubi i osvaja još jednu srebrnu medalju. 

Kao što smo već spomenuli, za dva tjedna predstoji Europsko senirosko prvenstvo u Mariboru na kojem će nastupiti Jure i Anđela, te im je ovaj turnir bio odlična priprema i provjera. 

Leon Nola je nastupio u uzrastu starijih kadeta do 47kg. Stiže do polufinala gdje nažalost gubi i osvaja brončanu medalju. 

Do 52kg je nastupio Toma Rujak koji kao i njegov klupski kolega Leon stiže do polufinala, gubi i osvaja brončanu medalju. 

Nastupili su još: Toni Ursić, Marko Zečić, Ivana Brstilo i Toni Mendeš, ali ovaj put nisu uspjeli doći do medalje. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime