Klijentica Addiko banke iz Makarske i naša čitateljica nezadovoljna je činjenicom da je ukinuta poslovnica, a odnedavno više nema ni bankomata

– Ovo je van svake pameti! Da se ukida poslovnica, dobili smo obavijest krajem prošle godine, no o ukidanju bankomata nitko nas nije obavijestio. Što bih ja sad trebala? Ići u Split podizati gotovinu ili podizati novac na konkurentskim bankomatima i plaćati drugim bankama naknadu?!, pita se naša čitateljica. Još dodaje da su umjesto Addiko Makarska trebali možda razmisliti o imenu Adio Makarska!

Kontaktirali smo Addiko banku. Tvrde da je bankomat samo privremeno van upotrebe i upućuju svoje klijente da se služe internet bankarstvom. Evo njihovog odgovora:
“Addiko Bank d.d. je u sklopu reorganizacije poslovanja donijela odluku o zatvaranju poslovnice u Makarskoj te njenom spajanju poslovnicom u Splitu.
Odluka je donesena na temelju detaljne analize poslovanja poslovnica te učestalijeg korištenja digitalnih usluga internetskog i mobilnog bankarstva za svakodnevne financijske potrebe od strane klijenata.

Svjesni smo kako klijentima inicijalno informacija o promjeni poslovnice nije po volji, ali vjerujemo kako s internetskim i mobilnim bankarstvom koji omogućuju jednostavnija, brža i u konačnici jeftinija plaćanja iz udobnosti njihovog doma, zatim putem Virtualne poslovnice (virtualnaposlovnica.hr) koja omogućuje u potpunosti online podizanje Blic kredita bez da ijednom moraju ići do poslovnice, te s opcijom podizanja gotovine s bankomata drugih banaka bez naknade možemo osigurati kvalitetnu uslugu koja odgovara potrebama klijenata.

Pritom bankomat Addiko banke ostaje u Makarskoj, međutim nažalost i privremeno je van funkcije zbog preuređenja prostora od strane vlasnika što i nama predstavlja problem, koji vjerujemo da će se brzo otkloniti. Također, svim klijentima poslovnice smo omogućili tromjesečno korištenje Gold i Platinum paketa tekućeg računa bez naknade čime su dobili određeni broj besplatnog podizanja gotovine s bankomata drugo banaka.“

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime