Direktorica Turističke zajednice Makarska, Hloverka Novak Srzić neće više plaćati reklame na autobusima

Upravo je portal Megamedia upozorio na nelogičnosti takve vrste oglašavanja, tim više što je vlasnik lokalnog prijevozničkog poduzeća Promet Makarska, Mate Jujnović, ujedno i ovrhovoditelj na imovini obitelji Novak. Nakon što je Hloverka Novak Srzić pravdala takvu vrstu oglašavanja naslijeđenom praksom, istu je ukinula. Podsjećamo, u dvije godine takvog oglašavanja, Promet Makarska je od TZ grada Makarske dobio oko 140 tisuća kuna!

3 KOMENTARI

  1. Mati Jujnoviću je uz pomoć Hloverke Novak Srzić i njezinih partnera iz gradske vlasti , novim urbanističkim planom omogućena gradnja na parcelama koje su po dosadašnjim pupom bile u zoni zabrane gradnje. Sta gospodinu Jujnoviću znači kuca Novaka koju po papirima moze nakon smrti Hloverkine mame uzeti sebi , ništa . Sta mu znaci odibrena gradnja na tri parcele, cca oko 13 do – 15 miliona eura. I vi pisete o reklamama na Prometovim autobusima. Hloverka je opasna i došla je posušiti bratove i nevistine dugove od kockanja. Lijep pozdrav

    • Bilo bi dobro da svi koji kao i Vi znate za takve stvari to više objelodanjuju jer javnost o tim i mnogim drugim malverzacijama ništa ne zna. A dok se ne zna, dotični mogu raditi što hoće.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime