Zadranin Goran Jovančević imenovan je voditeljem tima za unapređenje organizacijske strukture tvrtke, koja će prethoditi njezinu restrukturiranju i privatizaciji HAC-ONC-a.

Njegovo imenovanje izazvalo je brojne polemike u javnosti jer on je, eto, najobičniji skladištar i nema reference za tako zahtjevan i odgovoran posao.
Gledajući unatrag posljednjih 15-tak i više godina što se sve događalo s tom državnom tvrtkom, anonimne prijave ljubomornih nesposobnjakovića na račun Gorana Jovančevića koji je dosada radio kao referent skladištara u Tehničkoj jedinici održavanja Maslenica i više su nego smiješne.
Za HAC-ONC zainteresirani su mnogi koji u ovoj tvrtki vide izvor enormno velikih prihoda. Veliki inozemni koncerni spremni su platiti velike novce za preuzimanje HAC-ONC kao i samog HAC-a.  Hrvatski građani debelo su se zadužili i dandanas otplaćuju stotine milijuna kuna preskupih kredita i zapravo je pravo čudo da netko na autocesti može gubiti novac. Tome se čude i inozemni investitori koji ne bi štedjeli novce, a ni metode da od HAC-ONC-a učine visoko profitabilnu tvrtku.
Pohvalno je da uprava spomenute tvrtke želi još jednom pokušati reorganizirati posao i nema razloga zašto Goran Jovačević ne bi mogao provesti reforme koje će HAC-ONC podignuti na višu razinu.
Svima je jasno da dosadašnja garnitura skupo plaćenih direktora koji su vodili ovu državnu tvrtku nije učinila ništa što bi smanjilo gubitke, a o profitu se nije smjelo ni sanjati. Dakle, ovi „pametni“ i „obrazovani“ samo su uništavali „zlatnu koku“ i sada anonimno šalju predstavke o „nepismenim skladištarima“ zabezeknuti spoznajom da bi netko sa manjim stupnjem obrazovanja od njih mogao tvrtku dignuti na noge. Gorane Jovančeviću, ne dajte se, samo naprijed!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime