Danas je u Zadru svečanim mimohodom postrojbi koje su sudjelovale u VRO Maslenica prije 31 godinu

Uobičajeno, mnogi su položili i vijence kod Središnjeg križa na Gradskom groblju u Zadru. Osim članova obitelji poginulih hrvatskih branitelja i građana, vijence su položila i izaslanstva brojnih političkih stranaka, kao i izaslanstva Vlade RH. Međutim, u svim ili gotovo svim medijima, moglo se pročitati o tome kako su predstavnici gradskih i županijskih vlasti (čitaj HDZ) položili vijence. Mediji su istaknuli i dolazak HDZ-ovih dužnosnika, među ostalima i ministra Anušića. Drugi kao da i ne postoje.

A vijence su položili i članovi SDP-a, Adela Frank, Ivica Žuvela, HSP dr. Ante Starčevića i mnogi drugi. O njima mediji nisu izvijestili. Zašto? Odgovor se vjerojatno krije u tome da je veli broj medija u Zadru i Zadarskoj županiji pod financijskom kontrolom Grada, Županije i povezanih trgovačkih društava. Dokle god pare kapaju, takve medije ne zanima objektivnost, ne zanimaju ih činjenice. Bitno je da su sjele uplate… Dokad?

2 KOMENTARI

  1. To samo govori da se nalazimo u jednoumlju kao i nekad i da je teško promijeniti mentalni sklop ljudi…naročito tu svoj obol daju (pot)kupljeni mediji koji odrađuju svoj uhljebnički posao😡

  2. tito iza tite njegov đeneral Vrane, Manolić i ostale partizančići, zatim Stevo, Jovo i ostali skojevci, a tebi tribalo vrime od trideset i pet lita, da bi to shvatija, takove slične misli su imali i “paroci” koji primaju u posjetu vučića, a Profirije i Nikolić tada predsjednik Srbije otrčali su u RIM,da bi zabranili proglašenje svetim Našeg Mučenika i Blaženika Aojzija Stepinca! A,srbska vojska u Vukovaru “pevala”je :miloševiću šalji nam salate bit će mesa klat ćemo Hrvate”! Kad je proslava OLUJE, tad Pupavac trči čedama u Beograd da bojkotiraju Oluju ,ne mareći što je srbska agresorska vojska počinila genocid u Vukovaru, Škabrnji ,Srebrenici itd.,a naši “velikani”ne samo da šute, nego se podižu na zadnje noge sa pupilom i htili bi zabraniti postrojbe HOS-a Hrvatshke Vojske! Kad će već jednom prestati trčati guske,u jugokomunističku maglu?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime