Izbori za novi, 11. saziv Hrvatskoga sabora održat će se u srijedu 17. travnja, odlučio je u petak predsjednik Republike Zoran Milanović. Nakon toga je objavio da je on SDP-ov kandidat za premijera i biti će nositelj liste u prvoj (I.) izbornoj jedinici – protukandidat Anemičnom. Anemični je tražio protukandidata i sada ga je dobio! Nastupila panika u redovima „kriminalne organizacije“!!!

Piše: NE SMIMO REĆI!!!

Velemajstorski potez Predsjednika, sabor raspušten, nema tko promijeniti zakone. Po sadašnjim zakonima mu se ne može zabraniti kandidatura. Biti će zanimljivo čuti Ustavni sud, šutili su ko pie kad je u pitanju bio RADOSNI, goa ustavna! Sad će hitno reagirati… a odluku o neradnoj nedjelji vukli skoro godinu dana. Nijedan članak Ustava ne brani kandidaturu, a sve što nije zabranjeno je dozvoljeno! Kad je predsjednik Tuđman bio nositelj na svim listama, u svim izbornim jedinicama za sabor (njih 13) nije dao ostavku a svi su šutjeli. Ustavnopravna go**a koja su na platnom spisku „kriminalne organizacije“ već će nešto smisliti. Svaka punoljetna osoba RH se smije kandidirati na izborima, pa tako i predsjednik RH. Ako odluče drugačije onda bi i svi župani i gradonačelnici trebali dati ostavke kad ulaze u sabor.

Pametna odluka, svaka čast. Bit će manje vikend autobusa za RH i dvostrukih glasova. Radi tog slobodnog dana, ljudi će više otići na izbore. Odlično. Ovo bi trebala postati i praksa.
Prilika za novu budućnost, pravednija i bolja Hrvatska za sve a ne samo za odabrane i podobne! Make Croatia Great 2024!
Ovaj puta o hrvatskoj sudbini će odlučivati hrvatski porezni obveznici! Pa nedjelju je „kriminalna organizacija“ proglasila danom za odmor s obitelji, onda je pošteno nedjelju kao takvu izuzeti od mogućnosti da je pokvarimo krađom i prevarom na izborima.
U utorak (12.03.) je DORH krenuo u oduzimanje istrage o kriminalu u obnovi od EPPO-a. U srijedu (13.03.) je prisegnuo Turudić. U četvrtak (14.03.) izglasan je Lex AP. Sumorna stvarnost, hrvatska demokracija je ušla u najmračniji period u svojoj povijesti, barem kad je u pitanju aktualno stoljeće. Laku noć, Hrvatska!!!
USKOK od EPPO-a traži informacije, umjesto da je obrnuto. Luda država! U prijevodu: „Dajte nam dokumentaciju da vidimo što sve imate protiv nas i koliko nam to što znate može naškoditi“. Veliki Vođa želi znati koliko su mu se približili. EPPO treba odbiti dati dokumentaciju, zbog korumpiranosti samog Uskoka. Pa DORH i USKOK ni šećer za kavu ne nabavljaju bez suglasnosti Velikog Vođe. DORH bi provodio istragu protiv Nine, na isti način kako provodi istragu protiv doktora Banožića.

„Kriminalna organizacija“ je u miru više naštetila Hrvatskoj nego što su četnici u ratu. Članovi „kriminalne organizacije“, kockastoglavi saborski zastupnici (među kojima su i neke ženturače), županijski, gradski i općinski vijećnici su grozni, primitivci na nivou čobana, kočijaša… Trust kockoglavih mozgova, koji imaju kvocijent inteligencije manji nego što im je broj cipela. Lažno se predstavljajući kao domoljubi raselili su pola milijuna mladih, kriminalom i korupcijom uništili sve što su mogli, i sad masovno dovode azijsku sirotinju kao zamjenu za našu djecu. Uništili su zdravstvo, sudstvo, školstvo, male poduzetnike… Use, nase i podase… ZNA SE. To je IZDAJA Hrvatske. Svi koji vole Hrvatsku će na izborima kazniti „kriminalnu organizaciju“ i Velikog Vođu.

Predsjednik je učinio što je trebao, sada je na nama do završimo priču. To Predsjedniče, to Zoki! Pokazao si im 🤟. Izađimo na izbore svi, neka padne privilegirana „kriminalna organizacija“ i Veliki Vođa Plen Ki-mun! 17.04.2024. neka bude Dan OSLOBOĐENJA RH od unutarnjeg neprijatelja! Ajmooo! Neka taj dan bude zlatnim slovima upisan u noviju hrvatsku povijest.

Hvala ti Predsjedniče, zaustavio si i nakaradnu proslavu dana Zadarske županije. Naime, dana 16. travnja je „predizborna šutnja“, neka „kriminalna organizacija“ zauvijek zažuti. Dosta je bilo! Ako hoće proslavu neka je organiziraju poslije 17.04.2024., istina to će onda biti KOMEMORACIJA u povodu smrti „kriminalne organizacije“!

Umjesto u da je u zatvoru na dugogodišnjoj robiji ministrica Nina još uvijek na slobodi ozarena viče: „Nije moglo bolje! Trebamo biti ponosni i nastaviti raditi isto“. U prijevodu: Krali smo, krademo, krasti ćemo! Može i ovako: ukrali smo koliko god smo mogli, kradite i dalje prije nego nas Laura pohapsi!! Ako je Nina „suho zlato“ kako kaže Veliki Vođa neka je uhapse za zlatnim lisicama, samo neka je više uhapse!!!
Lopove „kriminalne organizacije“ samo trebamo prepustiti Lauri jer ona je u Rumunjskoj par stotina dužnosnika, sudaca i tužitelja poslala u zatvor, s 90 posto dobivenih presuda, a ne 9 posto koliko imaju naši sudovi. Kövesi je zadnje uporište spasa od ogromne koruptivne hobotnice očovječene u liku hrvatskog Velikog vođe!

S Hajdukom nam je bilo sve u redu do 27.siječnja 2024. a onda je sve krenulo naopako! Toga dana je HDZ Split dao dres Hajduka (s njegovim prezimenom) HDZ premijeru. Odakle im pravo? Jeli to njihov klub? Bacili su prokletstvo na naš klub, našu svetinju! Tada je sve krenulo naopako i tko zna kako će završiti. Sveti dres Hajduka dali su čovjeku koji ne navija za Hajduk, jer na pitanje za koga navija odgovorio je: „Navijam za HDZ“. Katastrofa! Istina možda on navija za neki drugi klub, otac mu je bio major Udbe a oni su uglavnom navijali za FK Partizan Beograd.

Veliki Vođa Plen Ki-mun u četvrtak (14.03.) je obišao Centar za gospodarenje otpadom povodom uspostave probnog rada. „Kriminalna organizacija“ je u projekt utrošila 3 puta više sredstava od planiranog iznosa, bilo je tu velikih provizija i preplaćenih radova ZNA SE! Po svemu dostupnom biti će još provizija. Klasični model po kojem „kriminalna organizacija“ odrađuje projekte. Biti će bi tu puno posla za DORH i USKOK, jasno kad ne budu pod utjecajem… Potrošilo se cca 90 milijuna eura, govori se o probnom radu a tek u četvrtak su potpisali ugovor za izgradnju nove pristupne ceste. Kad započne s radom CGO građanima se loše piše, usluga odvoza otpada porasti za više nego dvostruko. Živila „kriminalna organizacija“! U obilasku je bio i „genijalni“ ministar pravosuđa iz Šibenika, nositelj liste u devetoj (IX.) izbornoj jedinici. To je ministar koji ni na kraju mandata ne zna što se događa u pravosuđu. Njegovim postavljanjem za nositelja Veliki Vođa Plen Ki-mun opalio je pljusku zadarskom HDZ-u. Ministar Šima (od Novice) Erlić i ostali moraju gledati u veliko du** genijalnog ministra.

Glođajte još mjesec dana, oglođajte sve do kosti… Što ste učinili Hrvatima i Jadnoj našoj opljačkanoj?! Prokleto vam bilo sve do sedmog kolina, dabogda sve što ste pokrali potrošili na liječenje i na odvjetnike!!! Zato treba promijeniti vlast, lopinama „kriminalne organizacije“ zaplijeniti sve ono što su stekli pljačkom i na Golom otoku im dati njihovu, drugu Hrvatsku da njome upravljaju po svojim „domoljubnim“ zakonima. Možda i scenarij Causesku ne bi bio loš?
Sada sve ovisi o nama biračima, jedini mi držimo u rukama sudbinu Jadne naše opljačkane. Maknimo ZLO koje je zagospodarilo ovom lijepom domovinom u svim njenim sferama! Na izborima im trebamo kazati da su BIVŠI vladajući, a uskoro novo PRIJAVLJENI, novo PROCESUIRANI, novo OSUĐENI, novo ZATVORENI! Sad ili nikad, vrijeme je da ih maknemo, za sva vremena!!! Izađite na izbore da maknemo ovo s vlasti. Uhljebi na burzu a lopine u čuzu. Spremite se, spremite pidžame i četkice za zube, marice su već upaljene, jedna će sigurno u vinogradsku. Pokojni Boris Dvornik bi rekao: bit će to prava „FEŠTA od hapšenja“! Karte za briškulu neće trebat, mogu podizati knjige, pa Čaća je šef knjižnice u zatvoru. U koloni za Remetinec: Veliki Vođa, Nina, Marija, Grle, Yusuf, Glavonja, Brankica, Saloma… Izvrsno, nikad „omiljenija“ kolona!

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime