Izdajnički pokret u izbornoj kampanji imao je puna usta domoljublja a sada je sklopio koaliciju sa „kriminalnom organizacijom“! Odlučio je prikloniti se koruptivnoj hobotnici, a narod (i njihove glasače) tko je**! Priklonili su se akterima koje istražuju Uskok i policija a hapsi jedino EPPO. Povezuju se s onima koji su bili i u onoj aferi Plin za cent, tako da im predlažemo slogan za izbore – Hrvatsku za cent!

Piše: NE SMIMO REĆI!

Anemični sin lekarke i majora Udbe s jedne strane i „kvarni, zli ljudi s kojim je rekao da neće imati posla “ s druge strane sada zajedno. Političari od kakvih se čovjeku povraća. Možda je i bolje da su sklopili koaliciju, prije će nas upropastiti do kraja! Do kraja će upropastiti ono što je ostalo od jadne Slavonije kako bi je Mađari & Rusi što jeftinije dobili u akciji “Hrvatska za cent”. Dovoljno ih je samo pogledati, Slavonci znate izabrati! Možda niste drugo zaslužili nego da se raselite kakvu ste nam Vladu izabrali?! Ajmo još 4 jeb**e godine, moj narode! Ima se, nije bed. Novac kvari, zato nam „kriminalna organizacija“ pomaže da ostanemo pobožni i skromni.

Izdajnički pokret je na velebnom saboru u Lisinskom građanima iz cijele Hrvatske obećao da neće dati ruku onima koji uništavaju Hrvatsku. Ćipe je govorio o “bagri iz HDZ-a” i sve što je govorio tada, stoji i sada. Ništa se od tada do danas nije promijenilo. Jedino je  Ćipe napravio zube, ne može klečat pred AP gazdom svakakav. E moj Ćipe kako si prevario svoje birače, svaka ti čast!! Nakon svega što su govorili i lagali svojim biračima Izdajnički pokret s „kriminalnom organizacijom“! Što se tiče Izdajničkog pokreta nisu niti počeli sa AP a već se raspadaju! Biti će toga još! Izbacuju čovjeka jer ima obraza… Treba cijeniti svakoga tko drži do svoje riječi, bez obzira na stranačku pripadnost ili svjetonazor. Kolakušić i Jurčević su velika gospoda prema izdajnicima i go***arima iz Izdajničkog pokreta. Na slijedećim izborima Izdajnički pokret će završiti kao HNS!!!

Politička prostitutka obrazovana na svjetski poznatom i priznatom Osječkom sveučilištu, sa kojeg dolaze dvojica genijalnih znanstvenika (Banožić i Mihanović) Vesna Preletačević ovih se dana bori za ravnopravnost spolova. Ne može žeton biti samo Zvekanović, mora i ženski dio populacije imati svoju inačicu Zvekanovića. Hoćemo li ikada saznati da li im je i cijena ista ili je Vesna ipak jeftinija?! Za šaku vlasti, ode iz DP kao velika „hrvatica“, prevarila suvereniste da bi opet bila u DP. Žena se bavi politikom par godina i već  su je dva puta izbacivali iz stranke. Prodana duša, kad uloviš prostitutku na djelu a ona se pravda da se druži sa prijateljem. Samo zbog ovakvih spodoba bi bilo dobro da se izbori ponove. Čisto higijene radi.

Za informaciju Fulio Radin, jedini Talijan u Jadnoj našoj opljačkanoj nije otišao u mirovinu, predomislio se i opet je u Saboru. Navodno mu je „kriminalna organizacija“ za bezrezervnu podršku obećala grobno mjesto u Saboru. To se ne odbija! 

„Sve ću da ti dam, samo da prodam…“ Mi smo farsa od države i demokracije. Da na slijedećim izborima zapalimo sva izborna mjesta, ni onda političari neće ništa shvatiti jer ih osim osobnih interesa ništa ne zanima.

Veliki pjesnik i Hrvat Matoš je napisao: „Hrvati su jako čudan narod. Imaju više izdajica nego cijela Europa zajedno. 

Plenković objavio da ima 78 potpisa. Pa to je 78 hobotnica!!! Znate li koliko to džepova obradi u minuti? Multitasking! Političke fukare, izmislili još nekoliko ministarstava za rukice koje su ih postavile da nas uništavaju daljnjih 4 godine. Omladino, bježite van!!!  Slavonci, su zadovoljni? Penjava i Čipe će im pomoći da im sve svinje pobiju na jesen i da im se djeca nikad ne vrate iz Irske! Je**o ih Izdajnički pokret.

Nabijan je izjavio: mislim da možemo itekako biti zadovoljni”. Naravno da je Nabijan zadovoljan kad će se i dalje nabijat na naš račun a dolazi i friška roba.

Kad su istražitelji EPPO-a ovih dana uhapsili najbližeg suradnika ministrice Obuljen Koržinek na nadrealnoj presici o hapšenju suradnika ona je izjavila: „Ja sam spriječila pljačku“. Kako je to spriječila pljačku kad se pljačka dogodila, a ona i AP su tvrdili da pljačke nije ni bilo. I još je AP silom htio preuzeti slučaj od EPPO, prozivao i napadao gospođu Lauru Kövesi.  Nina „suho zlato“ će ostati ministrica iako je na izborima  osvojila samo 505 glasova, čak 3  manje nego Ava Karabatić (508). Ovo je  model ponašanja „kriminalne organizacije“!

„Kriminalna organizacija“ je mafija nad mafijama. Ne samo da Hrvatsku vodi dokazana kriminalna bagra, nego Hrvati glasaju za nju. Nije još sve opljačkano, pa Hrvati kao dobri domaćini kažu: opljačkajte ovo što je ostalo, da se ne baci!

Moto „kriminalne organizacije“ je na svaki način ostati na vlasti, kupovinom „žetončića“ i  prevarom pa da dalje nastave tamo di su stali u pljački našega i europskog novca.

Nema od nas ništa. Šteta… Jadni naši, opet prevareni, strpite se još malo… BITI ĆE PUNO GORE! Nastavak egzodusa. Nastavak odumiranja naših sela. Od kad nas spasiše beogradskog jarma preko milijun stanovnika smo izgubili. Demografska obnova je ukinuta od Sabora RH. I danas kada bi na scenu došli nepokolebljivi borci za opće dobro (recimo skandinavski političari) šteta koja je učinjena ne bi se zaustavila sljedećih 10ak godina, a za boljitak bi trebalo još 20! U tom vremenu kakvo god bilo neće nas u državi biti vise nego 2.500.000. Demografski trend je takav da će nas Švabe 2050. moći kupiti za par Eura. To je možda i bit cijele ove priče oko EU. Sami smo se predali onima koji trebaju naša slavonska polja i prekrasnu jadransku obalu. Lipo ZNA SE.

Hrvatska Laku noć!

2 KOMENTARI

  1. Privatni vlasnici zemljišta su prodavatelji gradjevinskog zemljišta,tko ih tjera da prodaju sve i sada pozivaju Državu. Vlasnici su prodane duše,stojim iza svake svoje riječi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime