Noćna mora je neugodan san u kojem osoba doživljava stravične događaje uz osjećaj straha,  tjeskobe, žalosti ili očaja. Tradicionalno se vjeruje da se radi o noćnoj prikazi, zlom duhu koji noću luta, napada ljude, muči ih i pije im krv. „Kriminalna organizacija“ je to mitološko biće, ona je izvor raznih opasnosti, stresa, nelagoda  psihičkog i fizičkog terora za građane „jadne naše“

Piše: NE SMIMO REĆI!

Nažalost ovo što se što se događa u „jadnoj našoj“ i u Zadru nije Malnarov anti-show „Noćna mora“, jedna od naših najpopularnijih televizijskih emisija zbog koje su se mnogi, nedjeljom, budili nenaspavani. „NOĆNA MORA“ u režiji „kriminalne organizacije“ muči i pije krv građanima „jadne naše“.

Pokojni ministar obrane Republike Peščenice Zvonimir Levačić Ševa bio je glavni kotač Malnarove „Noćne more. Glavni kotač „NOĆNE MORE“ u režiji „kriminalne organizacije“ je ministar obrane Mario Banožić. 

Ševa je bio veliki siromah, ali velika poštenjačina, bez Ševe se „Noćna mora“ ugasila. Ševa je umro bez vode u kući, ali zato ministar „kriminalne organizacije“ Bane nema što nema!

Pokojni ministar obrane Republike Peščenice Zvonimir Levačić Ševa dobio je mural u Zagrebu – Ševa živi vječno! Tko bi Bani pravio mural?!

Ševina izvedba ljubavne pjesme Jane Birkin Je t’aime… moi non plus” bila je jedinstvena. Ševa je pjevao na francuski, a Banožić jedva da može reći: stoko sitnog zuba dobar dan, odoh ja u veliki državni stan!

Ševa je otišao (neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio) pa se „Noćna mora“ ugasila, a „NOĆNA MORA“ u režiji „kriminalne organizacije“ traje i traje, pa Bane građane „jadne naše“ sve dobro „ŠEV.!“.

To što je Bane takav, sramota je njegovih roditelja. Ali to što nam je takav lik ministar obrane, sramota je svih nas!

 

  • Pravosuđe „jadne naše“ funkcionira na NEJEDNAKOSTI!. Uzmimo samo zadarski slučaj. Gradonačelnik Dukić i pročelnica Bušić prijavljeni su za kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti, kazneno djelo nezakonitog pogodovanja…Kaznena djela su počinile službene osobe, pa je ovo uskočki predmet. Sve je više nego jasno i još uvijek ne znamo da li se vodi i/ili u kojoj je fazi istraga?! NIŠTA – ZAŠTO?

Zato je USKOK pokrenuo istragu protiv župana Božidara Longina i to zamislite samo zbog neplaćanja veza za brod:Osnovano se sumnja da je okrivljenik na otoku Istu, 9. rujna 2023. iskoristio funkciju župana Zadarske županije, a time i ovlaštenog predstavnika Zadarske županije kao osnivača Županijske lučke uprave Zadar (dalje: ŽLU), s ciljem da si osigura besplatno korištenje veza u Luci za brodicu kojom je tom prilikom upravljao.“ Htjeli su mu naplatiti 48,60 eura! Zašto bi župan svojoj ustanovi platio vez za 12 metarsku jahtu? Županijskoj lučkoj upravi (njegova ustanova) on je „dao“ toliko svojih novaca da je prava sramota tražiti od njega da još plati i vez. Zadarska županija je u posljednjih šest godina (za njegova mandata) toliko napredovala, za neprepoznati. U županijsku upravu, županijske tvrtke i ustanove doveo je sve sposobne i mlade ljude. Pročelnici i ravnatelji su veliki stručnjaci a uz to izgleda de je samo jedan stariji od 68 godina. Promijenio je on  sistematizaciju, ne jednom, nego dva puta, skupio ekipu koja bi mogla bez problema voditi ne RH nego i veliku državu kao što je Savezna Republika Njemačka. Svi resori (posebno zdravstvo i javna nabava) savršeno funkcioniraju! Pedijatri otišli, ginekologa nema, najmanje 6 milijuna eura za projekt nepotrebnog preseljenja, 2,2 milijuna eura za sklonište za životinje… On traži stručnost, profesionalnost, kompetentnost, kvalificiranost, a posebice etičnost, čestitost… Baš takav je i on sam. Kao „zahvalu“ za sve što je napravio i planira napraviti USKOK je pokrenuo istragu protiv župana Božidara Longina zbog neplaćanja veza za brod. Najsposobniji župan od kada je osnovana Zadarska županija (1993.) „pasti“ će zbog veza za brod?! Dukić NIŠTA, a Longin ISTRAGA Uskoka!!! Kalimero bi rekao: „to je prava pravcata nepravda!“ Kakva nam se to poruka šalje? Potvrđuje se mudra izreka: Ljudi će vam oprostiti sve osim uspjeha!

  • Obala kralja Petra Krešimira IV. je dobila uporabnu dozvolu. Radi se o projektu koji je financiran iz EU natječaja za luke, asada kada su dobili uporabnu dozvolu tamo će pristajati brodovi i katamarani za otoke.Jadrolinija već pravi novi red plovidbe. Na otvaranju luke a poslije toga na vožnji (povijesnoj, PRVOJ sa zadarske rive) na brzom brodu (katamaran) Zadar – Sali (Dugi otok) biti će Veliki Vođa Plen Ki-mun i njegov Predstojnik ureda Zvonimir Frka-Petešić?!  Biti će to veliko slavlje pred parlamentarne izbore u travnju.

Istina u  Putničkoj luci Zadar (na zadarskoj rivi) više se neće održavati DM milenium jump, biti će zabranjeno kupanje, možda bude ograničeno i šetanje ali… Odgovorni vjeruju da će ovim prikriti velikuprevaru“ oko prijave na EU sredstva i  riješiti se Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) i gospođe Laure Kövesi.

  • Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća novi predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar, Darko Kasap će odgovoriti na naručeno pitanje gradskog vijećnika (sa liste IZDAJNIKA): „Gdje je završio kamen s gradske rive, postoji li dokumentacija zbrinjavanja i postoji li plan kako upotrijebiti taj kamen“? Novi predsjednik Upravnog vijeća je uspio  doznati gdje je završio kamen s gradske rive, ali biti će zanimljivo čuti i vidjeti kakav će odgovor dati gradskom vijećniku. Posebice je zanimljivo da li će spomenuti TKO je dao nalog da se kamen (većina) „zbrine“ na lokaciju u Biljanima. Najbolje bi bilo za ovo „zbrinjavanje“ optužiti bivšeg predsjednika Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar! Kad ga već „bez osnove“ optužuju za vez što ga ne bi optužili i za kamen?!
  • Zbog naručenih i potpuno neopravdanih medijskih natpisa, napada na župana, sada i progona od strane USKOKA (u režiji „kriminalne organizacije“) najbliži suradnik župana se nada da će župan Longin dati ostavku pa drži rezervirano stado janjaca („vlaško stado“ 45-50 janjaca) kako bi organizirao veliku proslavu. Sve u skladu s motom kojim se vode pogrebna poduzeća: „Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane!“ Cca. 450 kila „pečenog“ je veliki motiv pa mnogi mole Boga da župan Longin da ostavku. Ako župan Longin misli dati ostavku neka požuri da janjci ne „prerastu“!  
  • Prema podacima iz popisa stanovništva 2011. godine Grad Zadar brojao je ukupno 75.062 stanovnika, a 2021. godine 70.829 stanovnika, 4.233 ili 5,6% manje. KAKO se to i ZAŠTO u gradu osuđenom na uspjeh (po mišljenju “kriminalne organizacije”), ovoliko smanjio broj stanovnika? Zadar, nekoć jako industrijsko središte, danas je gotovo u potpunosti deindustrijaliziran. Od desetak jakih industrijskih poduzeća preostali su samo njihovi napušteni pogoni, a neki su srušeni i prenamijenjeni u stambeno-poslovne zone. Ono što nije srušeno i prenamijenjeno uskoro će biti. Naime, kompleks Sojare i Adrie  su kupili poduzetnici kojima proizvodnja nije ni u rubrici „pod razno“. Biti će vrlo zanimljivo gledati i slušati KAKO će se ova dva velika kompleksa industrijskog zemljišta i u ŠTO prenamijeniti! URBANICID „kriminalne organizacije“ se nastavlja! Grad je inače nepovratno unakažen i prodan za sitne novce u plavim kuvertama. Sigurno je da će „kriminalna organizacija“ sve dogovoriti s IZDAJNICIMA kako bi i dalje upravljala gradom Zadrom. Mnogi su od početka to i očekivali. Marko Vučetić Predsjednik GV Grada Zadra im je idealan, dok se on bavi metafizikom oni rade posao (prostorni planovi, stanogradnja, provizije, direktori i ravnatelji, Upravna vijeća i Nadzorni odbori, sportski klubovi, kultura i umjetničke slike…). Scenaristi i režiseri Urbanicida „kriminalne organizacije“ imaju mali problem, klub u kojem su slavili svoje poslovne uspjehe (noćni klub Mint u Zagrebu) je zapaljen pa će proslave morati organizirati na drugom mjestu. Novca im ne fali pa će se nekako snaći!   

Osamdeset tisuća članova Komunističke partije postali su članovi „kriminalne organizacije“. Zato je „kriminalna organizacija“ postala najbrojnija interesna skupina. Okupirali su gospodarstvo, medije i jasno politiku kao u nijednoj drugoj europskoj postkomunističkoj zemlji, izuzev Bjelorusije. 

Dokle će građani Grada Zadra dozvoliti da članovi “kriminalne organizacije” budu njihova  NOĆNA MORA, noćna prikaza, zao duh koji ih napada, muči i pije im krv?! Oni koji imaju djecu bez stranačke iskaznice, oni koji su doživjeli i doživljavaju velike nepravde od strane članova “kriminalne organizacije”, trebali bi se konačno „probuditi“. Ako ne zbog sebe onda zbog svoje djece i svojih unuka!  

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime