O čudnovatim radnim i profesionalnim navikama Ante Bilića, direktora Makarske obale d.o.o., poduzeća u vlasništvu Grada Makarske, već smo pisali nekoliko puta

Prvi je na činjenicu da u radno vrijeme Ante Bilić nije na svom radnom mjestu u uredu, ukazao Goran Vranješ, poznati poduzetnik i aktivist. U više navrata je pokušao ostvariti svoja građanska prava obilazeći službene prostorije Makarske obale d.o.o., ali direktora Antu Bilića mogao je vidjeti jedino u obližnjoj pivnici, u šetnji rivom ili razgledavanju skupocjenih automobila.

Zašto makarski gradonačelnik Zoran Paunović tolerira ovakvo ponašanje svog podređenog direktora, ostaje nejasno. U međuvremenu, oni koji žele predati zahtjev pr. za vez u luci ili obaviti neku službenu radnju, ne mogu doći do direktora Bilića, pa onda pribjegavaju alternativnim metodama. Ostavljaju dopise u zgradi Grada Makarske u nadi da će ih Ante Bilić dobiti u propisanom roku.

Ima li Ante Bilić nekih drugi, možda “slađih” briga pa ne stigne sjediti u uredu i obavljati redovite poslove ili naprosto nije uredski tip, doznat će se uskoro… U prilogu članka možete pogledati i dvije video snimke koje je danas u radnom vremenu snimio Goran Vranješ koji već tjednima bezuspješno pokušava doći do Ante Bilića riskirajući tako i da završi na obavijesnom razgovoru na policiji kao što je to bio nedavno slučaj. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime