Gradsko društvo Crvenog križa Makarska traži nasljednika Lenjina Puharića, dosadašnjeg ravnatelja.

Natječaj je objavljen jučer u Narodnim novinama, a kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
1. završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili završen preddiplomski sveučilišni studij (prvostupnik) ili završen specijalistički diplomski stručni studij (stručni specijalist) društvenog smjera
2. tri godine radnog staža na odgovarajućim poslovima.
Natječaj traje do 28.ožujka, a detalje možete vidjeti OVDJE.

1 KOMENTAR

 1. Pitajte D. Todorića, šato je Lenjin trebao dobiti otkaz u Konzuma?
  Apasio ga M. Arlović i stavio ga na mjesto, pok poštenjačine Mate LENDIĆA. U to doba HDZ-e vodi državu i Makarsku, a Lenjin na čelu CK?!SMETA VAM POŠTENI GLORIJAN.

 2. A zasto si ti trebala dobiti otkaz , zašto ti je pok.brat dobio otkaz i otišao u zatvor ,razbolio se i umro.Ko mu je uzimao promet,zapisivao se u ducan u kome je bio poslovođa. Ko je ucjenjivao sve poslovođe iz Primorja ? I na kraju koji je bio tvoj posao u Primorju ? Sve se zna,tko je špijunirao za direktore i zašto .Sramotno je kad ti pišeš o tuđem poštenju ,to je dokaz da je država nikakva.

  • Nema koga rođaće. nisi pokrao, Po tebi bi ti djeca bila više gladna nego sita. Za to si ti čašstio tuđe žene. Udbašu koji se kriješ po tudim imenom. Kaži zažto si nečasno otpušten iz vojjske. Znamo to mi , koji smo donili odluku da budeš nečasno otpušten iz HV. Vrati svome bratu dugove, Bio si produžena ruka Bebeka, dokm nije saznao da reketariš ljude u negovo ime
   TUKAO SI OSIM ČLANOVA OBITELJI I MAJKU KOJAA TE RODILA.

   • Mario Pivac pizdino jedna stara ufura si se u velike filmove. Koja si ti vlast bio, svi srali od straha od tebe. O tvojoj hrabrosti , pameti jos danad se pricaju vicevi .

    • DIRA TE ISTINA, KOJA BOLI ALI OSLOBAĐA. DA TI NIJE BILO NAŠE FAMILIJE, KO ZNA ŠTA BI BILO OD TEBE.
     TUČI ROĐENU MAJKU, TO NI ŽIVOTINJA NE MOŽE.
     SADA UŽIVAŠ OD OBITELJSKE MIROVINE KOJU JE POK.SP
     ZARADIO PRODAJUĆI ČETNICIMA ORUŽJE I GORIO.
     POZ. MARIO

 3. Vila Irena, otvorena krađa SDP-a, skupa sa HDZeom. PRavomoćna presuda vrhovnog suda gdje je SDP-E izgubio Vilu od pokušaja otimaćine, isto ko zgradu starig Komiteta i Socijalistikgog saveza koju su pokušali oteti od države,
  Vila Irena je poseban slučaj. Ko je dao (prodao), od strane SDPča Lenjinovom ogitelji PUHARIĆČ. KESARA?????????
  Dinko Cvitaane DORH-OSKOK, istražite lopovluke u grado Makarska, koju su opljačkali????

 4. Jebote , molim redakciju da pošalje ove neandertalske nepismenjakoviće na ponovno školovanje … I naravno , na tečaj lijepog ponašanj a, zubaru ( da popravi krnjave zube) , kupiti im sapuna da se operu , poslati ih psihijatru da se malo smire..
  Nepismeni idioti …

 5. bas si polupismen pismeni,,toliko te je zasmetalo sta je (kokot)malo zgrišio u pisanju da si skrenio s bitnije teme , jebo te lenjin jadna. p.s molim te provjeri dal sam zgrišila štogod u pravopisu pa javi nekako..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime