Nakon noćne akcije ispisivanja grafita po zgradi makarske Gradske uprave kao i na zgradi na Trgu Tina UJevića u kojima prostorije koristi makarski SDP, javili se i HDZ-ovci

Na svom službenom Facebook profilu odaslali su građanima sljedeću poruku: “Razumijemo da je SDP-ova rasipnička i neradnička vlast mnoge građane oštetila i uvrijedila, ali ovo nije način za iskazivanje nezadovoljstva. Protivimo se te osuđujemo oštećivanje gradske imovine i nadamo se da će se u cijelosti izbrisati ovo naslijeđe SDP-a sa pročelja zgrade Grada. Dragi naši sugrađani, svoje nezadovoljstvo možete iskazati na razne zakonite načine, od protesta do izbora. HDZ Makarska uvijek je radio na cjelokupnom unaprijeđenju našega Grada kako bi se svi građani koji žive u Makarskoj osjećali ponosno!”.

Podsjećamo, noćas je netko dao sebi truda i grafitima išarao cijelu Bijelu kuću kao i prostorije SDP-a sa porukama: “Možeš kako oćeš, ali nećeš dokle oćeš”, “Odlazi bando komunistička”, “Kim Jong Pauun odjebi” itd. Policija je obavila očevid, a trenutno se uklanjaju pjeskarenjem svi grafiti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime