Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović oglasio se konačno na službenom Facebook profilu nastavno na grafite koji su jutros osvanuli na zgradi Grada Makarske i prostorijama SDP-a na Trgu Tina Ujevića

Njegov status prenosimo u cijelosti:

𝗞𝗼𝗺𝗲 𝘀𝗺𝗲𝘁𝗮 𝗿𝗲𝗱?!
𝗩𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗺 𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗲𝘁𝗻𝗷𝗲 𝗻𝗲𝗰́𝗲 𝘇𝗮𝘂𝘀𝘁𝗮𝘃𝗶𝘁𝗶 𝗻𝗮𝗽𝗿𝗲𝗱𝗮𝗸!

Ovo je prije svega vandalizam.
Podnijeli smo kaznenu prijavu i vjerujem da će počinitelji ovog kulturocida biti brzo pronađeni.

Odbijam vjerovati da je ovo način komunikacije koji podržava većina mojih sugrađana.

Uništavanje naših starih pročelja u centru grada nije i ne može biti opravdana pobuna, to je uništavanje blaga koje pripada svim građanima Makarske.

Naša Makarska je oduvijek bila tolerantna sredina, različita mišljena su bogatstvo iz kojeg se raste i razvija, ali ovo nema veze s konstruktivnom kritikom.

Ovo je direktna prijetnja nama i tu je iz jednog jedinog razloga – jer smo se usudili uvoditi red u svoj grad!

Koliko god nisko pali oni kojima red smeta, nikakve prijetnje neće nas zastrašiti, niti zaustaviti u rješavanju gradskih problema: od valorizacije stare gradske jezgre koja nekima očito nije vrijedna, preko uređenja Peškere, do ukidanja višestambene gradnje i povratka zelenila u svaki kutak grada.

Neka pišu kad ne znaju bolje, mi ćemo ustrajno brisati njihove sramotne parole kao što korak po korak brišemo i sav nered kojim su godinama gušili naš grad.

Mi vraćamo grad građanima i nastavljamo u zacrtanom smjeru, bez dilema i bez uzmicanja pred partikularnim interesima i niskim strastima!

Zoran Paunović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime