Nepuna dva tjedna nakon što su zidovi makarske Gradske uprave kao i prostorija koje koristi SDP osvanule u grafitima, gradonačelnik Zoran Paunović poziva građane i političke stranke da ih zajedno krenu brisati

  • – Pozdravljam zajednički stav i osudu neprimjerenih poruka, stoga pozivam sve političke stranke, kao i sve građane Makarske čista srca, da skupa očistimo ružne natpise iz stare gradske jezgre. Pošaljimo u ovo blagdansko vrijeme drugačije poruke iz našeg grada. Pokažimo da Makarani neće ustuknuti pred prijetnjama, neće dopustiti uništavanje svoje baštine te da nikada neće pristati na vrijeđanje osoba s invaliditetom. Makarane ne mogu uplašiti agenti mraka. Obrisat ćemo njihovu sramotu, kako sa zidova, tako i iz svakog kuta našeg lijepog grada, poručuje Zoran Paunović.
  • Teško je za očekivati da će sutra u 11 sati za kada je zakazana akcija čišćenja, građani koji nemaju stranačku iskaznicu SDP-a čistiti zidove, ali nada umire posljednja. A možda sve krene po onoj kako nada nije ništa drugo doli razočaranje na odgodu… Bili živi pa vidjeli!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime