Nitko jučer nije provalio u prostorije Odjela za Urbanizam Grada Makarske i Zoran Paunović je bezveze zvao policiju i krivo informirao građane navodeći kako je u predmetnom ormaru bio Konačni prijedlog izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Makarske

Podsjećamo, Zoran Paunović je jučer putem svog Facebook profila dao naslutiti kako je nestao primjerak spomenutog Prostornog plana, ali eto, uzalud lopovu, jer su jedan primjerak već predali nadležnom Ministarstvu na postupanje. Pozvana je policija, napravljen je očevid, ali kaznenog djela nije bilo.

Policijski službenici nisu utvrdili elemente kaznenog djela, provale nije bilo i ništa nije ukradeno. Izlazak policijskih službenika na teren i vršenje očevida koštalo je porezne obveznike neke novce. Kazneni zakon RH predviđa sankcije za one koji lažno prijave kazneno djelo. Je li Paunović lagao ili je, jednostavno neupućen, za sada nije poznato. Svakako bi Zoran Paunović ubuduće trebao dobro promisliti što će javno reći odnosno, Paunoviću, ispeci, pa reci!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime