Makarski Vodovod posluje netransparentno – potvrdio Državni ured za reviziju

0

Vodovod d.o.o. Makarska posluje netransparentno, zaključak je Državnog ureda za reviziju nakon nadzora koji je trajao više od šest mjeseci.

U Izvješću o obavljenoj reviziji učinkovitosti sprječavanja i otkrivanja prijevara kod trgovačkih društava u vlasništvu jedinica lokalne i područne samouprave na području Splitsko-dalmatinske županije, revizori su zaključili kako u poslovanju i donošenju poslovnih odluka u makarskom Vodovodu nema transparentnosti. Zamjeraju činjenicu da nisu objavili godišnji plan poslovanja, izvještaj o radu, financijska izvješća te kontakt podatke o službeniku za informiranje.

Šimun Borić
Šimun Borić

U predmetnom izvješću stoji čitav niz zanimljivih podataka pa otkrivaju da u makarskom Vodovodu postoji čak 23 službena mobitela, a neograničeno ga mogu koristiti direktor Šimun Borić  i dva rukovoditelja.

1 KOMENTAR

 1. Fal na informacii. Dali je to onaj konobar iz lječilišta Biokovka? Ako je zna se koje sve marifetluke godinama upotreblava za bezakonitu zaradu. O tome je DORH godinama dobivao prijave od radnika Biokovke! Razlog ne rješavanja kriminala, bio je čelni čovik PP magistar Vlade P. Ležaljke, noču donošenje kamiona pića iz Apfela, praona novca iz svega ništa.Dva puta krađa novca iz Biokovke, rezultat 0! Kotarčev sin i način zapošljavanja’ asada predsjednik Mladeži HDZ-a? 1 čin!

 2. Nemogu vjerovati da nitko nesmije u svojim komentarima prozvati odgovornu osobu za financijsko poslovanje Vodovoda MakarskaTo je ELA ZELIĆ-ŠTRBAC,suprugu Slavka Štrbca suca prekršajnog Suda Makarska,koja bi predala financijsko izvješće,a prozvani Stipe Kotarac samo bi predložio,a ostatak NO izglasao takovo kakvo je naspisano.Naravno i drugi koji su bili u nadzornom odboru Vododvoda,
  Zar vam svima nije jasno zašto se svih godina krilo poslovanje Vodovoda Makarska.Pa jasno kao dan suprug Sudac u Makarskoj,a njegov brat Sudac Županijskog Suda u Splitu.Zaštitnik svi ovih je Puharić_Kučeković Biljana zamjenica ŽDO-Split za koju je jako znano i pisano po raznim medijima i ucijenjivanju svih oko njenog supruga i Roberta M.kao i građenja bez dozvola i rušenje spomenika po zaštitom kultzure…………….
  Očit primjer kako revizori nisu ništa poduzimali dok je sdp bio na vlasti,a sad se dodvoravaju novoj Vladi kako bi ostali na svojim pozicijama.Malo ste se igrali dragi revizori skrivača,pa tek danas izlazite u javnost.Oće li i Parlovuša na klupu za odstrel ???????

 3. Za one kojima triba doktor preporučio bi dr. Lelasa kojega se često spominje, a već ako on nije u stanju pomoć ima specijalista. Previše bolesti, a vrime je tako da nema zime koja bi ubila sve nametnike (crve, ličinke, leptire i sl.). Malo triba zasukat rukave i štogo radit.

 4. Kako kažu ukuloarima se priča,a izvor je blizak M.Jurić i M.Šabiću kako su sa svojom šeficom Elom početkom ili tek pred sam rat 90.g.izvlačeni šoldi iz Vodovoda Makarska za pobunjenike u Kistanjama rodnom kraju Slavka velikog suca u Makarskoj….

 5. Ma ovima predhodnim osobama Šabić-Jurić zaboravih dodati još jednu,vrlo bitnu osobu koja je itekako mogla sudjelovati u izlačenju novca iz Vodovoda Makarska,Naime radi se o ženskoj osobi NENA PRDELET,djevojački MEDOŠ,rodom iz Kistanja,supruga čuvara u Vodovodu Periše Prdeleta.
  Veliki broj podudarnosti da bi bilo slučajno,izlačiti novac sa srbe ,pobunjenike i to gdje za Kistanje leglo “četništva”odakle i potječu Štrbac i Prdelet.
  Medoši su poznati koljači iz 2.sv.rata,a također i Domovinskog.Za Štrbce se može reći da su posebna kov četništva i to Savo Štrbac,bliska rodbina našeg suca prekršajnog suda u Makarskoj,a koji je valja dodati i posebna kov za pisanje OPTUŽNICE ZA HRVATSKE GENERALA U Hagu Gotovinu,Markača i Čermaka.
  Bilo bi toga još samo mi se nead pisati,možda nekom drugom prilikom…….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime