SDP-ov gradski vijećnik Sretan Glavičić postavio je danas na aktualnom satu 18.sjednice makarskog Gradskog vijeća pitanje što će se poduzeti u svezi napisa na društvenim mrežama u kojima se prozivaju bivši i sadašnji gradonačelnik i Gradska uprava.

Ko’ iz topa mu je odgovorio gradonačelnik Tonći Bilić kao da je znao da će njegov stranački kolega i desna ruka Sretan Glavičić postaviti baš takvo pitanje.
– Čudno ime još čudnijeg vlasnika. Ne čitam ja takve stvari. Ako neko čita neka uzme s rezervom. Uvijek kažem nije bitno što je tko napisao nego tko je napisao. Taj vlasnik portala je krivotvoritelj, peglao je službene kartice općine s još nekima u hotelima i dućanima, utužen je, pokušao reketirati političare i gospodarstvenike, izbačen je s faksa zbog krivotvorenja, nabrajao je gradonačelnik Tonći Bilić jasno aludirajući na portal Megamedia. Zamjerio je i što na portalu Megamedia nema potpisanih autora ispod objavljenih tekstova i uputio vijećnike i makarsku javnost da se sve to što je kazao može pronaći na Googleu.

Sretan Glavičić
Sretan Glavičić

Tako je gradonačelnik Bilić na svoja leđa natovario još jedno kazneno djelo i to za klevetu. Već u ponedjeljak, tužba protiv Tonćija Bilića bit će napisana i poslana nadležnom općinskom sudu gdje će morati objasniti odakle mu takve informacije. U ovom trenutku ne postoji ni jedna kaznena prijava, sudska tužba niti istraga protiv nekog od suvlasnika portala Megamedia i naših novinara i suradnika. Niti je ikad pokrenuta ikakva istraga, kazneni progon ili kaznena prijava po bilo kojoj osnovi na ime optužbi koje Bilić iznosi. Dakle, Tonči Bilić bezočno laže i manipulira makarskom javnošću zbog čega će morati odgovarati pred sudom.
Tekstovi objavljeni na portalu Megamedia s razlogom nisu potpisani. Za naš portal piše pet novinara od kojih je dvoje na adresi u Makarskoj. Uz njih imamo i desetak honorarnih suradnika od kojih su šest zaposlenici makarske Gradske uprave. Ne želeći dovoditi njihovu egzistenciju u pitanje, odluka suvlasnika portala Megamedia da svi tekstovi nose isti potpis.

1 KOMENTAR

 1. biliću ,dolazi dorh po bilance grada kada ih ne daš građanima ,koga štitiš biliću–bebeka ili lalića sa kojima dijeliš plijen ,magarčino

 2. Je li smeta i makarskim HDZ ovcima?
  Kada se piše o HDZ u manje ih boli, a kada se piše o SDP to se ne smi.
  Pa kakva je razlika danas između HDZ i SDP.
  Jedino je Verica Raos razlika i Stipe Eljuga. Sve ostalo je ista prica

 3. Neka kaže Bilić, šta je sve pogodovao Glavičiću, zaposlio mu sina i dr.Ljud je na Mega Mediu, za koju kaže da nosi neko čudno ime. Ko da je poglavica Apaša?! Ljut je na njih jer ih nije mogao podkupiti ko Makarsku Post?! Biliću šta sad? Turistićka zajednica?????

 4. Kakav DORH oni su blagoslovili predsjednicu suda bez diploma Suzanu Alac,opljačkali vise poduzeća , primjer Osejava dd , grade vile s bazenima tu je Kuceković Biljana glavna.HDZ i SDP nasipaju plažu muzu Biljane za disko.Knjize tiska zemljišta pa prodaju.Mafija

 5. Šimić je gospodin koji je vrijedan.Covik davno skužio u kojoj sredini živi .Ovi iz Agende da su normalniji udružili bi se sa Jozom Vranjesem i potaracali ove uhljebe.

  • Joze ,ne budi tako zločast,,ljudi iz Agende su normalni i dapače u kontaktu su s Vranješom i poštuju svakog tko misli dobro gradu,,,vrime ce pokazat tko želi dobro gradu zajedno s Agendom.

 6. Priča se u romani kako će se raspisat natječaj za idejno rješenje koze”bilke” koja će biti napravljena u bijelom kamenu samo sto neznaju gdje će je postavit , dali na mjesto gdje je nađena koža ili pak gdje su je zaklali pijani Buljani u svom suludom pohodu. Očekujemo jos jedan spomenik u Makarskoj i to jedini koje časte građani koji vole ovaj grad.

 7. Koza Bilka od obitelji Kovacevic je žrtva totalitarizma-Komunista Buljana.Treba podnijeti zahtjev preko unuka Brkana Jure u Turističku zajednicu Makarska,da se dobiju poticajna sredstva za spomenik.Predlazem da spomenik koze Bilke bude na Glavici do spomenika NOB e,na zemljištu koje su SDP ovci prodali poduzetniku iz Kiseljaka.

 8. Veceras lijepo SDP Makarska sa svojim članstvom i simpatizerima slavi Dasjedanje AVNOJ-a., Dan Republike 29. XI.1943.g. Kako nebi slavili kada su dobili proviziju za provedenu odluku na vijeću za centar Kaufland,izglasali rebalans proračuna uz pomoć HDZ ovih vijećnika koji nisu nazočili sjednici al su svi večeras skupa na Kačiću, fešta se. Viđena je i Verica Raos u društvu Marka Bebeka na kućici ragbijaša .

  • Koza Bilka i Buljani?? Nego šta je sa dugospominjanim Astro – parkom; kako će se radit ako poduzetnik iz Kiseljaka napravi kuću na glavici; ili ima mjesta za jedno i drugo; ili čak zajedno, pa da se zove Kiseljak – park !?!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime