Predsjednik zadarskog HSP-a i gradski vijećnik Mate Lukić komentirao je propali projekt Sunset Sports Media Festival kojeg su Branko Dukić i Mario Paleka sufinancirali sa gotovo 1,2 milijuna kuna novaca građana

  • – Sunset Sports Media Festival je promašaj od samoga početka. Zadar je grad kulture i na toj lokaciji zaslužuje nešto poput Ane Rucner koja je na splavu uz Orgulje. Nikakve neprofitabilne partije na kojima nema potrošača a i posjećenost je bila loša. Da ne pričam o muzici koja je nervirala građane do dugo u noć. Svakako nepotrebno.

Isti festival nikako nije pridonio promociji našega Zadra, zapravo stvara kontraefekt. Upozoravao sam na to već javno kao i na kupanje na istoj lokaciji. Sve to vuče jedno drugo. Gosti se prema Zadru ponašaju kao domaći građani. Ako vide da mi ne držimo do svoga grada zašto bi oni?

Kao predsjednik jedne stranke iz vlasti i zastupnik u GV u više navrata sam govorio o radu direktora Paleke. Ne smatram ja njega lošom osobom, dapače ima on i dobre poteze, ali onda napravi grešku koja poništi sve dobro napravljeno.

I sam način na koji je oporba predstavila njegovo imenovanje, a sjećam ga se kao da je bilo jučer , tada je bio egal između njega i g. Anića, a Palekino imenovanje je stvorilo negativnu percepciju o našoj koaliciji.
Ne podržavam njegov rad, dapače vidim neke druge ljude idealne za tu poziciju. Koliko sam upoznat, Palekin mandat će zakonski trajati do kraja i želim mu sreću da ga odradi što uspješnije radi Zadra i građana. Ne moram ni spominjati da je ovo grana od koje živi ovaj grad.
Zanimljivo je da stranke i pojedinci iz kvazi oporbe koji su kritizirali njegov rad nakon par gaža su prestali s istima.
Uostalom tko je sve svirao na tome festivalu da bi ga ja recimo koji volim tu muziku došao poslušati?, pita se na kraju Mate Lukić. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime