Miro Matijević: Mladen Bajić je glavni zaštitnik svih zločina u Lici!

0

Blogger Miro Matijević objavio je na svojim stranicama kako je Darko Milinović kao posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću krenuo ucjenjivati HDZ

Miro Matijević

Matijevićev članak prenosimo u cijelosti. „Jučerašnji je dan bio u znaku ucjene Darka Milinovića. Prvo je pokušao napasti Plenkovića uvjeravajući ga da ga ne napada već kao nešto zamjera SDP-u, zatim je dao ostavku na mjesto predsjednika ličkog HDZ-a što bi se moglo shvatiti i kao dobar vic. Kada je uvidio da ga nitko ne shvaća ozbiljno, posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću je smatrajući da je dovoljno odrastao da prvi puta u životu može odigrati veliku partiju karata, u Zagrebu je na zatvorenom sastanku HDZ-a (na kojemu sam ja imao svoga čovjeka), stavio sve na jednu kartu i zaprijetio je da će aktivirati Saborski mandat i srušiti Vladu.

Darko Milinović je previdio samo jednu stvar.

Previdio je mene i činjenicu da ovoga puta ja miješam karte.

Nakon sedam godina moje krvave borbe sa ZLOČINAČKOM ORGANIZACIJOM KOJA VLADA LIKOM, nakon svih prijava i pritvaranja zbog objavljivanja istine, nakon što sam stotinu puta dokazao da znam sve što se u Lici događa i nakon što sam nagovijestio da znam sve i imam sve dokaze za  sve njegove tajne, Milinović mi je dao priliku da aktiviram njegov samoubilački prsluk.

– Posjedujem sve dokaze i svjedočanstva o tome da je za novce određivao kako će se suditi u Gospiću

– Posjedujem popis sve njegove imovine koju je podijelio na oca, sestru i nećaka, a za koju nema pokriće,

– Popis njegovih kuća i stanova u Zagrebu za koje nema pokriće,

– Dokaze da mu otac nezakonito uzima mirovinu kao politički zatvorenik i znam tko mu je to sredio,

I NAJVAŽNIJE: posjedujem dokaze i svjedoke za pljačku više desetaka milijuna EUR-a u kojoj je sudjelovao i bivši župan Milan Jurković. Naravno da u jedan euro znam točan iznos, kao i iz kojeg programa je taj novac izvućen.

Sada su na redu Premijer i Glavni Državni odvjetnik Dinko Cvitan da osiguraju moje svjedočenje i predočenje svih dokaza bez uplitanja Mladena Bajića koji je i glavni zaštitnik svih zločina u Lici na koje sam ga na pet sastanaka upozoravao, a on ih prikrivao. Da na kraju krajeva osiguraju djelovanje pravne države.

Ukoliko dokažem sve svoje navode, onda bi Milinoviću u Remetincu morao praviti društvo i Mladen Bajić s obzirom da sam mu u pet sastanaka iznio sva saznanja, a on je odbio pokrenuo istragu. Zbog toga smo se na kraju i posvadili.

Ukoliko se protiv Milinovića ne pokrene istraga, javno ću objaviti sve dokaze, da se javnost uvjeri da je Hrvatska stigla do dna i da nam je vlast od države stvorila običnu balkansku zločinačku džamahiriju, zaključuje na svom blogu Miro Matijević.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime