Istraživački tim portala Megamedia utvrdio je modele uhljebljavanja u županijskim i gradskim tvrtkama i ustanovama

Neki se primaju bez natječaja na izmišljena radna mjesta, neki primaju plaću, a ne dolaze na posao, a neki se vode na plaćama i nekoliko godina nakon što su stekli uvjete za mirovinu, no to ne znači da sjede doma. Itekako rade, ali ne tamo gdje primaju plaću već za svoje korumpirane nalogodavce iz HDZ-a ili bliske HDZ-u. Posljedica toga je da nam mladi bježe iz Zadra, iz Hrvatske, odlaze jer u svojoj zemlji, svome gradu ne mogu ostvariti egzistenciju. Nastavit ćemo istraživati i javno objavljivati sve zadarske uhljebe. Dosada smo razotkrili Branka Kutiju koji je bez natječaja imenovan zamjenikom ravnatelja Županijske uprave za ceste Zadarske županije i Franu Mičića, propalog poduzetnika i poreznog dužnika koji je bez natječaja primljen u Liburniju na mjesto tehničkog kontrolora. Tijekom istraživanja, iskočila su i mnoga druga imena, a s njima i mnogi detalji koji će, vjerujemo, šokirati zadarsku javnost. Gotovo da nema gradske tvrtke u kojoj ne sjedi makar jedan uhljeb na izmišljenom radnom mjestu, a ništa bolje nije ni sa županijskim tvrtkama. Mahom je riječ o kćerima i sinovima lokalnih HDZ-ovaca, ljubavnicama, kumovima, rođacima, ulizicama. Opširnije za koji dan… (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Da nema ovog portala trebalo bi ga izmislit , ukazujte na kriminal , branite nam ovo malo dostojanstva što nam je ostalo , Bog vam dao snage , zdravlja , pameti……

  2. Samo naprid, razvalite idiote u Nasadima, Višnjiku, Vodovodu, Čistoći, Odvodnji, ŽUC-u i ne zaboravite kadrovike koji su ponikli iz tajnih službi a danas drmaju gradom i tiraju nam mladost!

  3. Don K. je na aparatima jer bez njegovog znanja direktori njegovi (uhljebi ) nisu mogli ni na zahod ići a da on nije odobrio. Kad dolaze na red njegove naj bliže ulizice koje su zaposlile u gradske firme i škole kompletne obitelji ? Što je sa Zastavnikom Joksanom kad on dolazi na tapet , dr .Abortusom koji je još politički aktivan i njegovim šporkarijama, teklićima od Dona koji bi i danas Dukiću htjeli kadrovirati , pa sa našim Torbarom u županiji kojem svako dnevno stižu na naplatu nemoralne radnje iz njegove prošlosti , pa TETA U VRTIĆU …..itd…itd…?

  4. Triba snimiti triler o HDZ ovim zločinima u Zadru, bio bi holivudski hit ravan trilogiji “Kum”. I u Zadru se svi pokumili i na štetu većine se bogate i utiru put sinovima i kćerima!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime