Na proslavi u Baškoj Vodi Karamarko dao do znanja da ne računa na staro vodstvo makarskog HDZ-a

0

Ono oko čega se proteklih mjeseci nagađalo, sinoć je i potvrđeno na proslavi 26.obljetnice osnutka HDZ-a na Makarskom primorju u Baškoj Vodi.

Tomislav Karamarko ne računa više na postojeću garnituru makarskog HDZ-a na čelu s Markom Ožićem Bebekom! Naime, uzvanike su pozdravili mnogi, no za mikrofon u dvorani Omladinskog doma u Baškoj Vodi nije došao nitko iz makarskog HDZ-a. Još važnije za istaknuti kako su i Tomislav Karamarko i Milijan Brkić odaslali poruku makarskim HDZ-ovcima da je došlo vrijeme za promjene i da računaju upravo na Milana Stapića koji uživa ogromno povjerenje stranačkih šefova iz Zagreba.

Prepuna dvorana Omladinskog doma u Baškoj Vodi u kojoj predstavnici makarskog HDZ-a nisu smjeli za govornicu
Prepuna dvorana Omladinskog doma u Baškoj Vodi u kojoj predstavnici makarskog HDZ-a nisu smjeli za govornicu

Za razliku od HDZ-a Baške Vode kojeg uspješno vode Filip Vidulin, Joško Roščić i drugi, makarskim HDZ-om su izrazito nezadovoljni i sprema se tiha smjena dosadašnjeg vodstva na skorim unutarstranačkim izborima. Nakon sinoćnjeg skupa u Baškoj Vodi, za očekivati je da će unutarstranački izbori u makarskom HDZ-u proći bez trzavica, a da će vodeća mjesta zauzeti članovi koji su svesrdno pomagali u kampanji na nedavnim parlamentarnim izborima. Pokušaji nekolicine da na unutarstranačkim izborima kandidiraju Hloverku Novak Srzić, u Zagrebu su ocijenjeni smiješnima, no zato ne skrivaju zadovoljstvo Milanom Stapićem kojem su sinoć izrazili podršku braniteljske udruge Omiša, Imotskog, Vrgorca i Makarske.

Utemeljitelji makarskog HDZ-a nisu mogli ući u dvoranu, no na njih se računa čim dođe do smjene postojeće garniture na skorim unutarstranačkim izborima
Utemeljitelji makarskog HDZ-a nisu mogli ući u dvoranu, no na njih se računa čim dođe do smjene postojeće garniture na skorim unutarstranačkim izborima

I Tomislav Karamarko i Milijan Brkić prepoznali su Stapićeve zasluge u suorganizaciji promocija knjiga, predstavljanju Katoličkog sveučilišta, skupovima Domoljubne koalicije, humanitarnim akcijama i spremni su stati iza njegove kandidature za predsjednika makarskog HDZ-a. Zlim jezicima koji su Stapića pokušali predstaviti kao nepoštenog poduzetnika sinoć je poručeno da odustanu od klevetanja jer nije grijeh da netko nije u mogućnosti podmiriti u cijelosti porezni dug obzirom da je je porez stavka koja se plaća u određenom propisanom zakonskom roku. Doznali smo i to kako će se unutarstranački izbori u makarskom HDZ-u ovoga puta održati sukladno stranačkom statutu i naputcima središnjice iz Zagreba sve u cilju izbjegavanja šalabahtera i manipulacija koje su bile sastavni dio svih dosadašnjih unutarstranačkih izbora.

1 KOMENTAR

 1. Milane ovo je ništa kako su se nama rugali kada smo organizirali sastanke HDZ-a u Makarskoj 1991 godine ovi šta su bili u zagrljaju s JNA. Lalići i njihovi sateliti.danas su svi u HDZ u ili oko HDZ-a mi ih znamo i došlo je vrime da ih prokažemo. Židiću aj lipo napusti , znaš da znamo sve.

 2. Šta je je ! Marko i ekipa su izgubili izbore !
  Tu je jako pomoga stari utemeljitelj M.Lozo .
  On se stavija na Lalića listu-
  I sada on sa Stapićem oće da preuzme Makarski HDZ.
  Pa ko je ovdje lud.
  A što se tiče mladog Stapića , Triba reći da je momak mlad i perspektivan .
  Ali sinko plati taj dug i očisti sve iza sebe i oko sebe..
  Nemoj nas sve u HDZ-u ružit ,nego očisti to pa pomalo, iljudi će biti za tebe.
  Pazi bolan sa kim se družiš i ne bacaj floskule, nego radi na sebi ako želiš biti naš vođa i lider Makarskog HDZ-a .
  Ovako tvoji napori izgledaju kao smišljeni plan uništavanja HDZ-a Makarska.
  Ovako se ne zna šta ti u stvari hoćeš i za koga i za čije interese radiš.
  Jer i mi stari vukovi imamo nešto buzdovana.!!!!!!!!

 3. Hahahahahhajhahahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahshahshahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahajahahahah. Ajme majko moja… Hahahshshshshahahahahahahahahahahahahaha

 4. Nu me,nu me..nu mi moje glave! Sve sta dodju priko Biokova stavit u kvasinu da ubije divljac u njima! Onda mozak na lobotomiju,da ne prave pizdarije. I da.nek se okupaju godisnje bar 2 puta ..covik pomisli da je jarcina ili kecam kad si kraj njih! Cobani vratite se u jazbine!

 5. triba ovu sadašnju vlast u HDZ-u promijeniti ,sve su zasrali i oko sebe stvorili neprijatelje. Zato predlažem slijedeće nove ljude ,novu kvalitetu i novu sinergiju :

  1. Milan Stapić – predsjednik ( na papiru )
  2. Savjetnik : Zdenko Lučić
  3. Šef odbora za urbanizam : Zdenka Lučić
  4. šefica za istinu i informiranje : Anuška Dragičević
  5. šefica za planove i programe : Verica Raos
  6. šef protokola za suradnju sa vlasnicima zemljišta : Zdenko Lučić
  7. šef odbora za pisanje pisama u centralu (cinkanje i izmišljanje ) : Lučić i Dragičević

  sa ovakvim HDZ-om idemo u velike pobjede .Glas za ovaj HDZ je glas za istinu i poštenje .Glas za poštenu i domoljubnu Hrvatsku .Svaki Hrvat voli ovakav HDZ .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime