Iako se SDP-ov bilten posljednjih dana razmeće informacijom kako je kongresna dvorana hotela Park bila prepuna u vrijeme održavanaj SDP-ovog stranačkog skupa na kojem su bili i premijer Zoran Milanović sa nekoliko ministara, istina je bitno drugačija.

Na SDP-ov predizborni skup došlo je dvjestotinjak ljudi koji su s lakoćom ispunili malenu dvoranu hotela Park. Nije pomoglo što su uz premijera Milanovića bili još i minsitri Arsen Bauk, Boris Lalovac i Branko Grčić, a nisu pomogli ni brojni telefonski pozivi lokalnih SDP-ovaca koji su uzaludno zivkali svoje članove da dođu na stranački skup. Koliko je SDP u Makarskoj bitan, govori i podatak da je u vrijeme pokojnog Ivice Račana Kačićev trg bio premalen za sve simpatizere te stranke.

1 KOMENTAR

 1. Sram me šta sam još uvijek član SDP-a, da na nije onih vijernih starih partizana i partizanki uz sve pozive iz Zagreba i Makarske, uz uzvanike, koji nisu sjedili za postavljenim stolom, predstavnike drugih općina i stranaka, svi bi mogle sjesti u jedan školski razred. U koju vam se rupu skrila Lola, nigdje je nije bilo vidit, da ima imalo obraza napustila bi ne, samo zgradu Grada već i Makarsku jer najgori sufler Tonču je ona. Di je go obnašala dužnost, svugdje je bilo isto. Toliko je laživa i obična klevetuša da više i nezna di šta govori i raadi. Bilić samo ponavlja: Di Lola tu i Ja, a Družijanić viće: idem i ja, idem i ja, možda i na Bilice.

 2. Čitav svoj radni vijek Lori Veličković je tamo gdje se :
  -vrši povrat imovine
  -isključivo se nešto ovjerava
  -dodjeljuje
  -daju prava
  -oduzimaju prava
  -Kratko rečeno :ČITAVO VRIJEME ONA JE TAMO GDJE SE ODLUČUJE I KOD NJE SU I ŠKARE I SUKNO .
  sPREMNA TE JE GLEDATI U OČI I KLETI SE “mrtvim bratom ” I LAGATI .

 3. MALI MRAVU, ZAŠTO JE NA TIM MJESTIMA “ZNA SE” NJENI SU UVIK PROLAZILI U SVIM SISTEMIMA, ONA SE KLETE SVOJIM BRATOM, A NIJE MU MOGLA PO KARAKTERU POSTOLE ČISTITI. NJOJ KOJA JE BEZVJERAC NHIJE NIŠTA ZAKLETI SE MRTIM I ŽIVIM. MACO MOJA, NJENA POŠTAPALICA, I LAŽI KOJE ONA IZGOORI I FIŠO TE GLEDA U OČI MOGU NASJESTI SAMO INBECILI.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime