Prije dva dana redakcija portala ZADAR News zatražila je od nadbiskupa Želimira Puljića očitovanje o policijskoj istrazi kojom su obuhvaćena i dva svećenika zadarske nadbiskupije koji su priznali da su konzumirali kokain. Oba svećenika povezana su, prema pisanju portala Mega Media sa zadarskim sjemeništem

Dakle, iako je zadarski nadbiskup Želimir Puljić u posljednja dva dana imao priliku demantirati cijeli slučaj, on to iz sebi znanih razloga nije učinio veće u kratkom priopćenju napominje kako u ovom trenutku cijeli slučaj ne želi komentirati, piše portal ZadarNews

Nadalje, nije posve jasno kada i u kojem trenutku će Puljić prokomentirati slučaj o kojemu posljednjih dana bruji cijela zadarska, ali i mnogo šira javnost. Puljić će morati dati odgovore na pitanja koja zanimaju javnost. 

Visoki izvor iz Zadarske nadbiskupije: Puljić krivo postupa jer ga krivo savjetuju

Naš izvor iz samog centra nadbiskupije potvrđuje kako je nadbiskup u panici i kako je zasad odlučio igrati “na sigurno“. On, kao iskusna osoba tvrdi kako je nadbiskup pogriješio i kako je trebao eksplicitno priznati postojanje afere. 

– Afera neupitno, nažalost, postoji. To su činjenice od kojih monsinjor Puljić ne može pobjeći, iako bi on volio da je tako. Nažalost, ljudi kojima je okružen potpuno krivo ga savjetuju i velika je pogreška da treći dan od izbijanja afere u javnosti on i dalje ne priznaje kako problem postoji. No, to je njegov odabir, kao i onih koji ga savjetuju. Po meni, to je potpuno krivi pristup problemu, no to je samo moje mišljenje – kazao je za ZADAR News visoki izvor iz Zadarske nadbiskupije. 

Uskoro objavljujemo razgovor s rektorom zadarskog sjemeništa Rolandom Jelićem

Tijekom dana, redakcija portala objavit će i kratko razgovor sa rektorom zadarskog sjemeništa, don Rolandom Jelićem. 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime