Jutros, 03. svibnja 2024.godione oko 02 sata PGP Vrgorac zaprimio je dojavu o narušavanju javnog reda i mira u objektu brze hrane i zatražen je dolazak policije na mjesto događaja

Dolaskom policijskih službenika ispred objekta je zatečen muškarac, a dvije ženske osobe su se nalazile unutar objekta. Policijski službenici uočili su da se ženske osobe nalaze u vidno alkoholiziranom stanju, te da je u objektu razbacan i razbijen dio inventara. Na ženskim osoba i u objektu policijski službenici su uočili tragove nalik na krv.
Na zapovijed policijskih službenika da prestanu sa razbijanjem ženska osoba je odbila zapovijed i kada je policijski službenik ušao u objekt uhvatila ga za košulju, te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta. U cilju zaustavljanja daljnjeg napada nad istom su uporabljena sredstva prisile ( tjelesna snaga i sredstva za vezivanje), međutim ona je i dalje nastavila s aktivnim otporom i vrijeđanjem policijskih službenika. Nakon toga i muškarac koji se nalazio izvan objekta napada policijskog službenika i udara ga šakom u predjelu glave radi čega su i nad njim uporabljena sredstva prisile ( tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Međutim, muškarac tijekom postupanja i dalje nastavlja s pružanjem aktivnog otpora i upućuje prijetnje smrću policijskim službenicima.
Sve tri osobe su dovedene u službene prostorije, utvrđeno je da se nalaze pod utjecajem alkohola. Utvrđena koncentracija alkohola u organizmu kod muškarca iznosila je 1,56 g/kg, a kod ženskih osoba 1,66 g/kg i 2,23 g/kg. Pružena im je liječnička pomoć.
U tijeku je kriminalističko istraživanje i obaviti će se očevid.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime