Punk group Buldožder: „novo, novo, novo vrijeme, napravite korak naprijed“…Himna je žitelja Hrvatske Republike HercegBosne, koji u Europu, u, europske vrijednosti, koračaju s novom obitelji?

Hrvati-katolici kao da odustaju od svojih temelja vjere- misli vodilje: Krista koji umire zarad, nove, obitelji? Da li ste spremni za vrhunac sreće i zadovoljstva uz novu obitelj…Nema misterije: Hrvati pozornosti vrijedni su, nema težeg bremena, veće nagrade, nego biti na čelu nove obitelji! Zadužiti će našu cijelu izvanrednu naciju!

Hrvati Hrvatske Republike HercegBosne, koji su do sada živjeli i imali tradicionalne uloge unutar postojanja i sadržaja obitelji: muškarac+žena-otac+majka- kakvu poznaju, ostaje samo na slikama starih albuma. U njihovu rodno/spolnu zajednicu stiže nova obitelj? Kako su već ranih sedamdesetih godina, prošlog stoljeća, žitelji Zapadne Hercegovine bili spremni za slobodno tržište, tako su danas spremni za nove slobode i nove obitelji!  Nova obitelj, koja je izvan uobičajenog spoja različitih spolova, postala je naša, istospolna, stvarnost! A, vi, primitivci jedni, kao da ne znate kako se je zaljubiti i voljeti muškarca! Žitelji Hrvatske Republike HercegBosne, kao predvodnici europskih vrijednosti i novih sloboda, samo žele da ih se razumije. Smatraju da nova obitelj, nije protuprirodna. Zaogrnuli su se znatiželjom, smatrajući da su tradicionalni običaji zastarjeli i kao takvi više nikoga i ne zanimaju! Europu zasigurno ne! Odlučni su da prihvate novu obitelj, koja im između ostalog, sazadi otvara puno više mogućnosti! Alaha i HercegBosne mi, ove stare majke i očevi, nisu ni slutili kad su ih rađali i odgajali, koliko će im djeca kasnije biti kreativna!

Nova obitelj sastavljena od istospolnih osoba, ili općenito od LGBT-zajednice, koje su inače neprihvaćene-odstranjene iz beha društva, koju čine straight populacija, u Hrvatskoj Republici HercegBosni, potpuno su integrirane i imaju podršku sustava. Ne samo političkog, nego i institucionalnu! Kako drugačije to objasniti, nego riječima: nova obitelj kao da je rođena s nama! Ako sam u krivu, nek’ mi uđe sazadi! Za takav dramatičan obrat, postoji i objašnjenje: kad je u pitanju razvod, disfunkcionalna obitelj, i, sve ostalo loše kod tradicionalnih brakova, jedno od rješenja na europskom putu je istospolna zajednica. Svakodnevno slušamo priče razočaranih straight-žena+muškaraca, teškoćama u životu, na poslu, nezadovoljstvu sexom! Ne čudi da sve veći broj prelazi u tranziciju spola-transgenderi! Nova obitelj odbacuje sve sumnje, prepreke, predrasude i odbijanja, kako se ne radi o skladnoj-sretnoj-ljupkoj novoj obitelji, koju na okupu drži samo povjerenje i ljubav. Naime, sukladno politici opredjeljenja europskih vrijednost, staju uz središnjicu kao uposlenici vlada-agencija u javnom sektoru…Što je potpuno prirodno… Europa ih treba!       

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime