Zamjenica makarskog gradonačelnika Lori Veličković  svako toliko putem medija prijeti razotkrivanjem prljavih rabota na Peškeri, no za sada je sve ostalo na riječima.

Nije poznato o čemu to Lori Veličković govori, no poznato je da nerijetko ono što govori nema veze s vezom. Tako primjerice najbliža suradnica gradonačelnika Tončija Bilića informira javnost kako će ovog ljeta poslove održavanja javnog i komunalnog reda i mira, lov na ilegalne iznajmljivače i one koji krše zabranu građevinskih radova u sezoni te čitav niz drugih odgovornih zadaća obavljati samo pet komunalnih redara umjesto devet koliko ih je, tvrdi, bilo prošle godine. Obećava Veličković kako Grada Makarska neće zaposliti ni jednog komunalnog redara/sezonca kao što je to bilo prošle godine te da komunalni redari neće više raditi noću. Kao zamjenica gradonačelnika i osoba koja sudjeluje u donošenju gotovo svih odluka važnim za funkcioniranje grada, Lori Veličković bi trebala znati da Grad Makarska nema pet komunalnih redara već samo dvojicu te jednog eko redara, jednog prometnog redara i voditelja. Također bi Veličković trebala znati da prošle godine  nije bilo devet već osam komunalnih redara. Čovjek ne može, a da se ne zapita o čemu to priča Lori Veličković i zašto se malo bolje ne informira kada govori o o nečemu što zna i portir u makarskoj Gradskoj upravi. Srećom pa ju nisu pitali nešto kompliciranije, primjerice koliko novaca je otišlo na reprezentaciju ili koliko građane Makarske košta gradski internetski bilten Makarsko Primorje. Tko zna što bi nam tek onda ispričala (ne)upućena Lori Veličković.

1 KOMENTAR

  1. Prica da ce zaposlit nekoga svoga na nepostojeće radno mjesto u redarstvu – mjesto referenta koje ne postoji u sistematizaciji rezervirano za I. Lj.
    Da se izvuc izmedju redaka u proslij kronici.
    Mudrome dosta.
    Eto sto prica Lori.

  2. Draže mi je da je neko napisa ovaki tekst za našu gospođicu Lori neg ne zna šta! Dođem neki dan do nje, triban ju ko stranka, prida neke papire, a ona prema meni ko da san stoka, baca papire, viče na mene! Eto Lori, sad viči na megamediu!

  3. a di je ona pijana i drogirana spodoba što radi na parkingu, vujčić. dok se dva redara otpuštaju i “sistematiziraju” jer su otkrili nezakonitosti on uredno radi ko gradski zaposlenik, a za vrime radnog vrimena (nosi uređaj za naplatu parkinga) vjerojatno dila drogu ekipici iza crkve, piša iza crkve i brutalno pijan viče za turistkinjama. slika i prilika naših zaposlenika u gradu

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime