Iako PU Splitsko-dalmatinska uporno šuti o spektakularnom uhićenju dvojice muškaraca u makarskom hotelu Miramare, portal Megamedia došao je do svjedoka koji su nazočili cijelom činu.

Sve je počelo prošli četvertak oko 6.30 ujutro u predvorju hotela Miramare kada su i samim djelatnicima bili sumnjivi gosti koje do tog jutra nisu zamjetili, a kasnije će se ispostaviti da je bila riječ o policajcima u civilu.
Par trenutaka kasnije iz pravca hotelskih soba spuštaju se dvojica, tvrde očevici, upadljivo uglađenih muškaraca u pedestim godinama života koji naručuju vrlo obilan doručak; frigana jaja, kobasice, puno peciva… Ubrzo u hotel utrčava desetak naoružanih specijalaca koji su ciljano krenuli prema dvojici muškaraca što je ukazivalo da vrlo dobro znaju gdje sjede te ih na licu mjesta vezali lisičinama. Potom se dio policajaca uputio prema sobama koje su ovi unajmili i temeljito ih pretražili.
Nije poznato što su tražili i jesu li našli to što su tražili, no utvrđeno je da jedan od uhićenika ima njemačko državljanstvo te da se na parkingu ispred hotela nalazi luksuzno vozilo njemačkih registarskih oznaka koje mu pripada. Policajci su preuzeli od uhićenika ključeve automobila i odvezli ga na parking ispred makarske policijske postaje gdje je temeljito pretražen. Nešto više od sat vremena nakon uhićenja, uhićenike su u lisičinama izveli iz hotela i odvezli ih na ispitivanje u makarsku policijsku postaju odakle su, kako neslužbeno doznajemo koji sat kasnije prebačeni u Split.

1 KOMENTAR

  1. Svaka čast Mega media, da nije vas, ništa ne bismo saznali. Misli Ostojić, akje ne naredio glasnogovornici da ne objavi, da naš Vedran to neće saznati. Živio !!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime