Vukovarci u Makarskoj mogu jedino biti smješteni preko Peca Toursa u odmarališnoj kući na Ratcu, koju u najmu drži Predrag Peca Aranđelović, gradski vijećnik ispred srpske manjine.

Tako je odredio gradonačelnik Makarske Tonći Bilić, zanemarujući sukob interesa i pogodovanja vijećniku. Zbog izbjegličke krize vukovarski zbor nije stigao, jer je predsjednik zbora ujedno i glavni čovjek Civilne zaštite. Gradski zbor Makarske, naime, pripremao je za Dan HRM 18.rujna gostoprimstvo Gradskom zboru Vukovara, nastojeći uzvratiti dobrodošlicom kakvu Vukovarci daruju makarskim pjevačima u gostima. Trebali su odlučiti između četiri ponude polupansionskog smještaja hotela, čiji iznosi su bili oko deset tisuća kuna. Zatražili su potporu Turističke zajednice, koja ih je odbila zbog nedostatka novca. Gradonačelnik Tonći Bilić je ipak prvu svoju odluku da Grad ne sudjeluje u sufinanciranju promijenio i ponudio Gradskom zboru poklon Grada – smještaj kod Pece na Ratcu. Pogodovanje svojim kadrovima za SDP nema prepreke ni u zakonima!

1 KOMENTAR

  1. Uknjižili Hrvatsku 1/1 zahvaljujući partijskom kadru koji su raspodilili i poslali u HDZ. Sad mogu kako oće i koliko oće

  2. Pustite bre’ Pecu, koji je jednoglasno izabran za našeg predstavnika Nacionalne manjine, svi nas petorica smo glasali za njega. Gde to ima. Ne zamerite gradonačelniku, putujući po RH i ostalim zemljama ex države skuplao je “zimnicu”. Nedostaju mu samo ajvar, pinđur, ljuti i slatki bareni krastavci, paprike kisle na sto načina. Peci redovito stižu autobusi, a pošiljke je jedino problem isporučiti jer GRADONAČENIK NA SVOJOJ PRIVATNOJ KUĆI NEMA KUĆNI BROJ NI POŠTASKI SANDUČIĆ, a ZNA SE I ZAŠTO!

  3. Peca je dao svoj doprinos u razvoju makarskog turizma,Kucekovici u razvoju pravosudja,Nadaznin u razvoju borilačkih sportova,Velickovici u razvoju gradske administracije,Strbci u zaštiti nacionalnih manjina i oficira KOSa,Bajici u razvoju DORHa Itd .Vecina makarskih Srba su ugledni građani .Na kraju zašto Vukovarci nebo bili smješteni kod Pece ako nas gradonačelnik Bilić tako želi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime