Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je Gračaca, Karina i Obrovca); Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most

Hrvatski autoklub izvještava kako su samo za osobna vozila otvorene autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice; Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina) na DC1 Borje-Klapavice-Udbina,Krčkom mostu. Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom ( I. i II.skupina) na DC1 brza cesta Solin-Klis, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog; autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika; lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju, Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a kiša usporava promet na jugu Hrvatske. Vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode trenutačnim uvjetima na cesti i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime