U nazočnosti policijskih službenika, jutros su općinske vlasti, komunalni redari uklonili dio štekata restorana Galija u vlasništvu Filipa Vidulina, zamjenika načelnika Joska Roščića i Igora Ursića, supruga Ivane Ursić, tajnice načelnika tog mjesta

Prema mišljenju općinskih vlasti, Filip Vidulin i njegov partner Igor Ursić koristili su veću površinu od dodijeljene i to godinama. To je posebno zasmetalo načelniku Josku Roščiću nakon verbalnog sukoba sa svojim zamjenikom Vidulinom, ujedno i vijećnikom u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije. Josko Roščić je stoga poduzeo sve da se precizno izmjeri koliko su eventualno Filip Vidulin i Igor Ursić koristili javne površine na koju nisu imali pravo te će im se razlika za sve ove godine unatrag naplatiti.

Riječ je o astronomskim ciframa, no postavlja se pitanje je li sve to tako kako tvrdi Josko Roščić. Ako su Vidulin i Ursić imali određene povlastice, Josko Roščić je za to morao znati. Javna je tajna da bez Roščiča u Baškoj Vodi djeca ni školjke ne mogu prodavati, a kamoli će netko koristiti dva desetljeća javnu površinu i pomorsko dobro, a govorimo o cca. 800 kuna po „kvadratu“. (NASTAVLJA SE…)

52 KOMENTARI

 1. Karma je jebena.Kad se sve sagleda,jedino je i moglo doci do ovog scenarija.Koliko ste zla po mjestu napravili i zasluzujete da se medusobno pobijete.Gledajte da ispalite istovremeno taj hitac jedan u drugog i spasite nas.Sve se vraca,sve se placa!

 2. Neka osjeta malo na svojoj koži bolest tog opasnog psihopata koji Baškom Vodom harači bezobzirno i bezgranično. Znakovito je i to da su deložaciji prisustvovale jake snage reda, čak 6 policajaca s 3 automobila i tri komunalna jurišnika Načelnikova…

 3. Ante Radic kao vijecnik postavljao je bezbroj puta pitanje zasto Filip Vidulin ne placa koncesiju….odgovori su bili uobicajeni kao i u svakog HDZ-ovog uhljeba laz,manipulacija ,ismijavanje i na kraju te proglase ludim i dovedu ti policiju na vrata…e ova situacija je nesto drugo Uhljeb protiv Uhljeba i zamisli te iz HDZ-a…apsurd nacelnik provodi delozaciju u objektu svog zamjenika i svoje glavne tajnice…padaju maske,izlazi prljavo rublje i sve ce mo opet mi to platit …sramota tko nam vodi mjesto toliki niz godina ,koliko su opljackali ,koliko su unazadili mjesto ,koliko su razdvojili ljude da bi njima i njihovim obiteljima bilo dobro…bez opcinskih funkcija obicna ste suga i to sad dokazivate na ovom primjeru….

 4. Jako mi je drago da se Karma ipak sjetila i Igora Ursića, koji vec godinama izrabljuje tuđu djecu za bijednu plaću, kojem tuđa djeca među stjenicama spavaju itd., itd.
  Makar nije puno ali pohlepnom covjeku je puno i 10 kn

 5. Ha ja a ha …sad nakon 20 godina neplacanja istoga,kad su se 2 najkorunpiranije osobe b vode posvadale onda se diže stekat a nacelnik je sve ove godine to znao,..e pa ja bi prvoga nacelnika zatvorila pa onda donacelnika,jer nacelnik je vrh svega

 6. Upoznata sam o tom slučaju pa ču vam malo pokušat objasniti ..Kao prvo tu nije nikakav Filip Vidulin jer je Vidulin izišao iz tog lokala 2007 godine …Štekat lokala uvijek se nalazio na privatnom zemljištu a od ove godine nakon što je Vidulin okrenuo leđa Roščiču, štekat se nalazi na “javnoj površini” ..Svi vremešni Baškovođani znaju da se štekat nalazi na privatnom zemljištu u vlasništvu fizičkih osoba i sada dio u vlasništvu pravne osobe …Za štekat koji se do danas nalazio na privatnom posjedu opčina Baška Voda je uredno izdala suglasnost te je Roščič na sjednicama viječa uvijek govorio da se štekat nalazi na privatnom zemljištu što je točno bilo…E sad su se zakačili pa je taj Roščič na tko zna koji način naredio da se to zemljište ucrta kao javna površina te da građanima kaže kao ovaj Ursič i Vidulin nisu plačali javnu površinu …Roščiču nemože pomoč ni 100 najboljih pisihijatara …Kažu za Roščiča da je trenutno najbogatiji na rivijeri …Nastavak sljedi …

 7. Poznato mi je kao i svim vremešnim Baškovođanima da je zemljište na kojem se štekat nalazi uvijek bilo privatno vlasništvo fizičkih osoba Staničič, Jurišič itd…Otkud sada najednom nakon svađe Roščiča i Vidulina to zemljište postaje javna površina . Pa koga je to taj Roščič isplatio..izvlastio…? da bi to nakon svađe sa Vidulinom postala “javna površina” …Vidulin je izišao iz tog objekta 2007 …godine .. Vlasnici tog zemljišta su bili Baškoviđani : Staničiči, Jurišiči itd…E moj Roščiču nemože ti pomoč ni 10 najboljih psihijatara …

 8. Činjenica je da je g. Vidulin izdajica, nešto kao g. Penava u Vukovaru sada pred parlamentarne izbore.

  Na idućim lokalnim izborima (2021.) će g. Vidulin i njegova uža klika postati dio političke prošlosti Baške Vode.

  Ljubazno bih sugerirao g. Roščiću da se ubuduće okani takvih, a bude i na oprezu jer ima još “Vidulina” puno u našoj Baškoj Vodi.

  To i jedino predbacujem g.Rošičiću što je prevelikim liberalizmom i zatvaranjem očiju dozvolio da se takvi razbahate i nakote.

  Osobno držim da za Viduline i slične ne treba praštati, već se okrenuti novim ljudima.

  Joško drži se i dovedi stvari u red!
  prijatelji, neki novi i neki stari

 9. A sta je triba jos nastavit držat lokal i ne placat neka mu je zatvorio,samo sto je tribalo to napravit prije 20 godina, nebi ni sad da se nisu posvadali.Triba nji oba zatvorit skupa da lokalom.

 10. Sazrilo je vrime da u Baškoj Vodi isplivaju na ulicu i neka druga govna… Ona za koja nije nadležan Vodovod, nego DORH. Ali, i jedna i druga, kratkotrajna su senzacija. Baška Voda tako funkcionira, tako se održivo razvija. Obični teatar govana, književno rečeno… Govnarska je cila ta Rivijera. Priroda stvorila raj, govnari od njega napravili svoj kupleraj. Triba pustit da uživate, da se valjate… Urazumit je ionako nemoguće. 30 godina isti pastir vas prevodi žedne priko vode… Pa, uživajte!

 11. Roščić i vidulin dva udbaška, ratno profiterska, i dezerterska smeča. Najbolje izađite na plažu na dvoboj. poubijajte se međusobno i učinite uslugu čovječanstvu, Hrvatskoj i Baškoj Vodi!

 12. A kad cemo saznat koliko se do sada oprostilo placanja njihovim poslusnicima,spijunima,dilerima i ostalim udbaskim sinovima?Koliko su placali Zibe,Vicenco,Ivo Divic?Neki su i prisvojili kale,ulice.Sve objavite.

 13. Narode moj basko polje,djecje selo ,krvavica ,hotel hrvatska e to je problem joska i vidulina ….malo razmislite tko nam se uvukao u nase malo misto…ozna sve dozna….

 14. A tek vijece baske vode …Drago Svalina….zivot na opcinskoj sisi…Namjesten mu posao na groblju i djecjim igralistima ,lezajke,vjecnicka naknada,zena u komunalnom u odborima….sramota, sramotna….🙉🙉🙉🙈🙈

 15. Tajnica obrazovana fakultetski,mirna tiha i samozatajna,bavi se svojim poslovima za razlku od drugih,samo steta komu je tajnica.

 16. Glede Ive Divica lajavca,spijuna,prvo maknit tendu da se moze proc,nadalje onaj cirkus u Purica dali ono netko vidi,ispod hotelcica Paloma,pari ocajno.ulica gdje he ksenija granic,vice orsulic maknit parkirana auta s opcinskog prostora,sredit pijacu,maknit aute ispred gostione Mars,i uklonit crteze sa trafostanice,oprat ulicu ispred matijasove krčme,….naplatit dug goranu pizdicu,…i slicnima,i masu masu toga

  • Izvinjavan se. Nije samo lajavac ispijun. On je i cijenjen nogometni trener Uranije a u slobodno vrime ima i lezalje i kcerku zaposlenu u komunalnom. Nastavlj ase

 17. Ima fakultet e moj Mate a di je diploma negdi kupljena vajlda ti ma

  Ve

  E moj Mate velis fakulteski obrazovana adi je diploma iz koje krajine.Mate ti sigurn znas pa ako bude tribalo ja ti se javim.

 18. Gospoda je diplomirala u Zadru.Mozda bi netko zelio doci na njeno mjesto ,al mislim da je ona dobar izbor ne prica puno,radi svoj posal,sve drugo izabrano bilo bi greška.Manje priče više rada

 19. Dragi moji baškovođani što ste tražili to ste i dobili.i ne serite više jer mi vas je pun kurac .radite i ne gledajte tuđa posla .imate izbore brzo pa to lipo prominite.mada ništa od toga .jer cili misto je korumpirano .čast poštenim i sirotinji

  • Baška Voda je ogledalo Hrvatske. Svi pizdekaju kako im smeta i hdz i sdp, i njihov lopovluk i kriminal. A uredno ih dovode na vlast svako 4god i tako zadnjih 30god. Vlast to smo mi!

 20. Prije ca otic Plenki nego Roscic .Roscica biramo mi baskovodani.
  Samo sto sa Roscic triba rjesit olosa kojima je pomoga ,a oni mu zabili noz uleda.

 21. HDZ i HDZ-ovci su od Hrvatske napravili ono što je četnicima bio nedosanjani san – uništili su je, opljačkali i raselili.

  Hrvatsku su potpuno uništili u materijalnom i moralnom smislu tako da su uveli nemoral, pljačku, nerad i neodgovornost u baš svaku instituciju koje su okupirali, a koje se financiraju našim novcem.

  Toliko su “voljeli” i “vole” Hrvatsku da su već od početka rata, dok je Hrvatska gorila i pravi domoljubi ginuli, HDZ osmislio i proveo pretvorbu i privatizaciju, najveću pljačku u povijesti Hrvatske, gdje su samo tu pokrali doslovno desetine milijardi EUR našeg novca.

  Nisu stali ni tu i nesmiljeno nastavljaju uništavanje i pljačku Hrvatske u čemu se god može, te je radi svega toga nastao neviđeni egzodus građana Hrvatske gdje se odselilo 400-500 tisuća produktivnih i obrazovanih građana, čime je napravljena nesaglediva povijesna šteta u rangu veleizdaje.

  No HDZ-ovci se od četnika razlikuju po tome jer su sve to potpuno svjesno i planski napravili vlastitom, a ne tuđem narodu i domovini.

  Nijedan HDZ-ovac ili njihov simpatizer ne može reći “nisam znao” jer svi znaju da HDZ = pljačka, primitivizam i korupcija bez granica.

  Kako svim svinjama odgovara valjanje u blatu, tako svim HDZ-ovcima i njihovim simpatizerima odgovara takvo stanje jer je riječ o parazitskom ljudskom šljamu koji je svjestan da bi u bilo kojoj uređenoj državi bili na društvenom i financijskom dnu gdje realno i pripadaju.

  Ne postoji “pošteni HDZ-ovac” ili njihov simpatizer – svi su isti izmet bez imalo srama, morala i obraza.

  Dakle postoji li uopće razlika između HDZ-a i četnika osim što su svi HDZ-ovci i njihovi simpatizeri daleko gori ljudski ološ?

 22. Stose Zui uplasija za tajnicu istina da nemogu doc na njno misto ,nemam njene
  uvjete ja imam diplomu ,strucni ,iodraden staz ,a onato nista nema bar nije imala
  kad je zaposljava Vidulin ,iopcinska pravnica.
  Gospoda Ursic.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime