migros2Još sinoć se moglo pretpostaviti da će danas biti živo u ulici Marka Marulića 5 nakon što su našu redakciju stanari upozorilid a je stanarima opet blokiran prilaz zbog Migrosovih kamiona.

I doista, jutros su se u spomenutoj ulici „nacrtali“ komunalni redari i policijski kordon koji su imali zadatak povratiti javno prometne površine u prvobitno stanje, a sve po Rješenju kojeg je donijelo Komunalno redarstvo Grada Makarske. Sjatili su se tu i brojni gradski službenici na čelu sa Lori Veličković.

Milan Ravlić u raspravi s komunalnim redarom Stipom Bušelićem...
Milan Ravlić u raspravi s komunalnim redarom Stipom Bušelićem…

Podsjećamo, tvrtka lokalnog tajkunčića, inače sponzora korumpiranog djela HDZ-a izvodila je svojedobno građevinske radove na javnoprometnoj površini (dio čest. zem. 587/1 K.O. Makarska-Makar, u naravi Ulica Marka Marulića i parkiralište) na način da je dizala sloj asfalta, postavljala betonske kocke umjesto asfalta i izmiještala trasu postojeće ceste, uz sve to potpuno zanemarujući postojeću, davno, izgrađenu infrastrukturu, jer je postojeće šahte vode i oborinske kanalizacije zatvorila betonskim kockama.

Koga štiti policija? Stanare ili one koji su zakuhali kašu?
Koga štiti policija? Stanare ili one koji su zakuhali kašu?

Komunalni redari su izašli na teren te tvrtki koja izvodi radove budući da se radi o javnoprometnoj površini, koja je bez obzira na zemljišno-knjižni upis u naravi cesta, izdali rješenje kojim mu je naređeno da istu vrati u prvobitno stanje. No, tvrtka lokalnog tajkuna je to odbila učiniti u ostavljenom roku od 5 dana od primitka rješenja, odnosno odbila je postupiti po riješenju Grada. I eto jutros cirkusa u ulici Marka Marulića u kojem su najveće žrtve stanari,  aoni koju su zajedno zakuhali kašu, sad su na suprotstavljenim stranama…

1 KOMENTAR

  1. sta ne pitate kriminalca bebeka i zamjenika mu drkana malog cetnika ,kako se dogodila prodaja tuđeg zemljista ,,oni su primili lovu i jebe ih se,,,bilic stiti bebeka od samog pocetka jerbo mu je pozutio zemju kako bi bilic zaradio priko noci 2 mijuna eur,pa vi glasajte za gamad i ostanite gladni i zedni ,,tko vas jebe glupi makarani i ostali zitelji…sad patite lagano i uzivajte u svome jadu ,njima je nakloneo sve a vi ostajete budale ..

  2. Tonči Bilić, kao i njegovi predhodnici, izdvojili su iz Županijjskog ureda za urbanizam, depadansu ureda za urbanizama, kaako bi radili kako im odgovara. Oba dva urbanisična mahera rade pri depadansi. Najebli su mnogi poduzetnici, pa tako i Migros.
    Milane ne gubi nadu, ko se zadnji smije, najslađe se smije.
    Ona glavuša, dogradonačelnica bi su tuđu zemljju pretvorila u javno prometnu površinu. Al su njeni nakon rata malo oduzeli Begovima. Pokojni Josip, Beg podlegao je zbog tih nedaća.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime