Zbog olujnog vjetra autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica zatvorena je za sav promet (obilazak za osobna vozila cestom: Maslenica-Zaton Obrovački-Gračac, a za ostala vozila cestom: Donji Karin-Obrovac-Gračac)

Promet je dopušten samo za osobna vozila: autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Maslenica i Posedarje, autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranskom magistralom (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i na Paškom mostu.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga, državnoj cesti čvor Križišće -Križišće (DC99) i lokalnoj cesti čvor Križišće-Kraljevica (LC58107 ) dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom).

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka za sav je promet zatvorena dionica između čvorova Jurdani i Matulji u smjeru Rupe, zbog radova na izgradnji budućeg čvora Trinajstići. Obilazak je preko Jadranske magistrale (DC8).

Zimski su uvjeti i zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na državnim cestama u Lici:

DC23 Žuta Lokva-Kapela;

DC25 Špilnik-Korenica-Lički Osik;

DC42 Josipdol (DC23)-Poljanak;

DC429 Grabovac-Selište Drežničko-Prijeboj;

DC218 Donji Lapac-Bjelopolje;

ŽC5217 Dobro Selo-Mazin-Bruvno;

ŽC5126 Sveti Juraj-Krasno;

ŽC5140 Krasno -Otočac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime