Zbog olujne bure, za sav promet zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama Gračac-Zaton Obrovački-Maslenica)

HAK izvještava kako je zbog bure autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena samo za osobna vozila između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3). Na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

1 KOMENTAR

  1. Jedinstven slučaj, hadezeovski mislioci više su naravno mislili kako će drpnut koju paru na trasi a ne di bi trasa trebala bit da cesta bude svrsishodna… A cesta plaćena tri puta skuplje nego najskuplja europska dionica koja je u Švicarskoj… a kod nas sve ravno… ali neki Kradezeovac se dobro omastio a sad što mi ne možemo cestom vozit kad je kiša, kad je magla, kad je snig i kad vitar puše, eto nam ga na. Za nas autocesta ionako nije, nemožemo je ni platit…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime