Prije nekoliko dana, mediji su se raspisali o slučaju Ivana Gašpara, nekadašnjeg vozača saniteta u Domu zdravlja Zadarske županije

Njemu je 2016. godine uručila riješenje o suspenziji ravnateljica Doma zdravlja, Renata Bek, a Ivan Gašpar je tvrdio kako je riječ o nezakonitom udaljenju s posla. Želeći uštedjeti na odvjetniku, pribjegao je jeftinijem rješenju i angažirao Vedrana Uraniju, inače sindikalista sklonog druženju sa pripadnicima zadarskog kriminalnog podzemlja.

Ivan Gašpar

Vedran Uranija mu je rekao kako je suspenzija nezakonita i kako ima pravo na 30-tak tisuća kuna kao razliku za razdoblje od 15. veljače 2016. godine kada je dobio “šup kartu” pa do travnja 2018. godine kada je vraćen na posao. Ivan Gašpar mu je povjerovao.

Renata Bek

I tako ova dvojica utužiše Dom zdravlja Zadarske županije, spominjaše Renatu Bek kao odgovornu osobu, zatražiše veliki novac i na koncu izgubiše. Ništa drugo se nije ni moglo očekivati kada je u pitanju Vedran Uranija kojeg nikad nitko nije pitao koliko je sporova na zadarskim i drugim sudovima izgubio.

Misleći da je dobiti presudu lako kao pr. bojati kosu u vinsko crvenu ili pudrati lice, Vedran Uranija je uvjerio nesretnog Ivana Gašpara da se vrijedi boriti na sudu. Tko će pokriti sudske troškove, Vedran Uranija ili Ivan Gašpar, nije teško pogoditi.

1 KOMENTAR

  1. Mi u Sindikalnoj podružnici hrvatskih branitelja Zadar upoznati smo sa predmetom kolege Ivana Gašpara te stoga molimo vlasnika portala mega medija da se ne služi sa lažima i ne širite dezinformacije kako na račun našeg člana tako i na pravnog povjerenika TU SSSH Vedrana Uranije. U protivnom snosit ćete posljedice zbog neistina koje širite. zamj.povj SPHBZ-a HRVI Mate Debeljak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime