Općina Fužine, čarobna gorska rivijera, i ovog vikenda priprema iznenađenje za svoje posjetitelje. U subotu 30. travnja s početkom u 10:30 sati uživat će u ultra atraktivnom Auto Showu Fužine gdje će se prezentirati trkaći automobili u kategorijama povijesnih i sportskih vozila kao i nedavno osnovani automobili i karting klub Potkoš. Ujedno, prezentirat se i modernija Hyundai, Porsche i Ferrari vozila

Show se održava na igralištu pod branom u centru Fužina, a prate ga gosti iznenađenja te fantastična nagrada kojom će jedan sretnik ili sretnica dobiti Hyndai vozilo na korištenje tijekom jednog vikenda. Naravno, cijeli show prati i bogata gastronomska  ponuda lokalnih ugostitelja.

Nakon auto showa istinski zanesenjaci u motorna vozila imaju mogućnost upoznati ovaj goranski kraj na buggy illi quad vozilima o čemu se brine CqC-Adventure koji organiziraju vođene ture po Gorskom kotaru.

Ako želite dodatnu adrenalinsku bombu kako bi se vaše tijelo u potpunosti proljetno razbudilo, rezervirajte vrijeme u zabavnom i paintball parku Vrata gdje vas očekuje adrenalinski poligon, streljaštvo, umjetna stijena, zip line, pucanje iz airsoft pištolja, dječji paintball, paintball, bojno streličarstvo, ekipne olimpijske igre, ljudski stolni nogomet, odbojka… Svakako možete kroz niz aktivnosti provjeriti svoje vještine i uživati s vama dragim ljudima.

Svoj boravak u Općini Fužine dobro planirajte i rezervirajte roštiljadu s prijateljima u izletištu Šumska bajka u Liču gdje ćete uživati u druženju i s divljim životinjama, jelenom, divljim  svinjama, bambijem.

U subotu od 15 do 17 sati skoknite na Zelenu tržnicu jer bez meduna, čarobnog pčelinjeg eliksir za bolji imunitet, ne napuštate Fužine. Naravno, tu su i drugi autohtoni goranski proizvodi koje marljivo proizvode domaća poljoprivredna gospodarstva u kojima ćete svakako uživati ali i podržati rad divnih ljudi koji svoja umijeća prenose generacijama.

Isprobajte kobasice od divljači, raznovrsne likere, slatke  pekmeze i džemove… i naravno štrudlu od borovnica u obližnjim restoranima kao desert na kraju vašeg posjeta. Više informacija o turističkim sadržajima i programima potražite na Facebook stranicama Ureda za turizam Općine Fužine @tfuzine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime