Ante Bilić, nedavno imenovani direktor gradskog poduzeća Makarska obala d.o.o. trebao bi kroz dan biti u svom uredu na makarskoj rivi, barem od 9 do 12 sati kada se očekuje najviše stranaka

Goran Vranješ, međutim, nudi dokaze da Ante Bilić ne poštuje radno vrijeme jer ga u uredu, naprosto, danima nema u radnom vremenu. Snimio je Goran Vranješ i nekoliko videa koja je objavio na svom Facebook profilu kao i na stranicama Facebook grupe “Spas makarske plaže” koja broji gotovo dvije tisuće članova. Na tim video snimkama se može vidjeti da kapetana Bilića nema u uredu kada bi tamo trebao biti odnosno da mu eventualna dnevna pauza od pola sata traje kudikamo dulje.

Ne budi lijen, Goran Vranješ je uzastopno danima navraćao u prostorije Makarske obale ne bi li tamo našao i kapetana Bilića, no ostade kratkih rukava sve dok ga prije nekoliko dana konačno nije ugledao. Negodovao je tada, baš kao i danas nezadovoljni građanin Goran Vranješ kada je u prostorijama Makarske obale oko 10:30 ugledao Antu Bilića.

Nezadovoljan komunikacijom sa Goranom Vranješem, Ante Bilić je nazvao policiju i rekao da mu ovaj Makaranin prijeti. Nakon nekog vremena su policijski službenici došli u prostorije Makarske obale i tamo, osim Ante Bilića, zatekli i Gorana Vranješa koji ih je mirno čekao. Otiđoše svi zajedno na policiju gdje je Goran Vranješ morao opisati što se dogodilo, a obzirom da je Ante Bilić informirao policiju da mu ovaj prijeti.

Lijepo su sastavili zapisnik, obavijestili PU Splitsko-dalmatinsku, a hoće li doći do kaznene prijave, znat ćemo kroz koji dan. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime