Hrvoje Horvat poslao je redakciji portala Megamedia pismo vezano uz problematiku mladih i posvemašnje nezaposlenosti.

Njegovo pismo objavljujemo u cijelosti:
„Poštovani/Poštovana,
Ovim putem želim vam skrenuti pozornost na najvažniju temu hrvatske politike i gospodarstva, a to je smanjenje nezaposlenosti i to poglavito mladih po čemu smo očito najgori u Europi.

Naime dok su nakon netom održanih izbora političarima puna usta pozivanja mladih da ostanu u Hrvatskoj i doprinesu njenom razvoju u isto vrijeme imamo sitauciju da HZZ primjerice od travnja ove godine nije riješio predane zahtjeve za stručno osposobljavanje iako im je zakonski rok 50 dana što su u mom slučaju već trostruko probili.

Ukratko dok ja nasušno čekam da mi se omogući kakav takav početak zaposlenja i prihodi oni se bave snimanjem promotivnih spotova s Lanom Jurčević, a za nas kao nemaju novaca. HDZ pak sad najvaljujue ukidanje tog programa što je po meni bila jedina dobra mjera koju su proveli njihovi prethodnici SPD, a koja mi je nakon 12 mjeseci traženja posla ostala jedina nada za zaposlenje jer me poslodavac konačno prihvatio, a sad očito da neće biti ništa ni od toga jer ako se do sad to nije riješilo očito da više i neće.

Uglavnom toliko o radu i obećanjima HZZ-a, HDZ-a i SDP-a, obećanje ludom radovanje.

Eto pišite malo o realnim problemima, a ne o špekulacijama tko će s kim koalirati  i grijati saborske fotelje.

 

S poštovanjem vaš,

 

Hrvoje Horvat rođen 1991. koga boli briga za crvene i plave“

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime