Poštovani g. Vlaho, Gđa. Maja Mileta nam osim pisma kojeg smo objavili nije dostavila nikakvu drugu dokumentaciju. Da je slučajno i dostavila nekakvu dokumentaciju, nismo Vam je dužni dostaviti niti postoji ijedan zakon u RH i zemljama EU po kojem bi prema Vama imali takvu obavezu. U svakom slučaju imate krive pretpostavke, a prijetiti se pokretanjem sudskih procesa smatramo neprimjerenim, neumjesnim i neutemeljenim. Međutim, tužbi se ne plašimo, u pismu gđe. Maje Milete nema nikakvih obilježja kaznenog djela za razliku od pisma kojeg ste nam u prethodnom mailu poslali, a koje kao takvo predstavlja višestruko kazneno djelo što Vam može potvrditi i student prve godine prava. Dakle, slobodno nas tužite, bit će to prilika da upoznate članove redakcije portala Megamedia, pa makar i na sudu. U očekivanju Vašeg ispravka informacija koji bi se odnosio na objavljeno o Vama i Glazbenoj školi, srdačno Vas pozdravljamo uz obećanje da ćemo isto i objaviti! UREDNIŠTVO
Poštovani g. Vlaho,
Gđa. Maja Mileta nam osim pisma kojeg smo objavili nije dostavila nikakvu drugu dokumentaciju. Da je slučajno i dostavila nekakvu dokumentaciju, nismo Vam je dužni dostaviti niti postoji ijedan zakon u RH i zemljama EU po kojem bi prema Vama imali takvu obavezu. U svakom slučaju imate krive pretpostavke, a prijetiti se pokretanjem sudskih procesa smatramo neprimjerenim, neumjesnim i neutemeljenim.
Međutim, tužbi se ne plašimo, u pismu gđe. Maje Milete nema nikakvih obilježja kaznenog djela za razliku od pisma kojeg ste nam u prethodnom mailu poslali, a koje kao takvo predstavlja višestruko kazneno djelo što Vam može potvrditi i student prve godine prava. Dakle, slobodno nas tužite, bit će to prilika da upoznate članove redakcije portala Megamedia, pa makar i na sudu.
U očekivanju Vašeg ispravka informacija koji bi se odnosio na objavljeno o Vama i Glazbenoj školi, srdačno Vas pozdravljamo uz obećanje da ćemo isto i objaviti!
UREDNIŠTVO

V.d. ravnatelj Glazbene Škole Makarska, Željko Vlaho večeras je pisanim putem zaprijetio portalu Megamedia „sudskim procesima“ ukoliko mu ne dostavimo dokumentaciju koju imamo o njemu?!

Prvi smo 27.rujna 2016. objavili vijest o neuspjelom natječaju za ravnatelja Glazbene škole Makarska kada su nam izjave dali Željko Vlaho, Željka Mikavica, predsjednica Školskog odbora te Vedran Buble, član Školskog odbora. Istog dana je Željko Vlaho imenovan vršiteljem dužnosti na rok od godinu dana, a što je izazvalo val nezadovoljstva među Makaranima. Neki od njih su javno iskazali sumnju u zakonitost takvog imenovanja.

Potom je 9.listopada 2016. redakciji portala Megamedia pismo dostavila i Maja Mileta  kojeg smo i objavili pod naslovom: „Otvoreno pismo Tonćiju Biliću: U Glazbenoj školi se ne poštuje zakon, poduzmite nešto!“ što je iz nekog razloga ponukalo Željka Vlahu da nam pošalje vrlo neumjesno, prostačko pismo kojeg nismo željeli objaviti objasnivši mu da bi takvo predstavljalo kazneno djelo. Potanko smo mu iznijeli da je sadržaj pisma koje nam je dostavio nepristojan i nezakonit, no očito nije prihvatio naše argumente.

Postovana redakcijo, predpostavljam da Vam je gospođa Maja Mileta dostavila dokumentaciju iz koje je jasno vidljivo da se protiv mene vodi bilo kakav postupak. Stoga bi Vas molio da mi tu dokumentaciju i dostavite jer bi po istim točkama zakona mogao ja povući sudske procese protiv vas. S postovanjem, Željko Vlaho

Danas kasno poslijepodne, Željko Vlaho nam je poslao pismo u kojem zahtjeva da mu dostavimo dokumentaciju iz koje je jasno vidljivo da se protiv njega vodi postupak, a ako to ne učinimo da bi mogao „povući sudske procese protiv nas“. Željko Vlaho očito ne poznaje hrvatske zakone.

Da pozna, sigurno ne bi protiv njega bila podignuta optužnica za ozbiljno kazneno djelo. Pitanje je koliko zakon poznaju članovi Školskog odbora koji su mu produljili mandat ravnatelja još godinu dana iako je protiv Vlahe podignuta optužnica. Željko Vlaho nema pojma da ni u jednoj civiliziranoj zemlji u svijetu, pa tako ni u Hrvatskoj ne postoji zakon kojim bi mi njemu bili dužni dostaviti dokumentaciju koju eventualno imamo. Zalutao u prostoru i vremenu, Vlaho se drznuo prijetiti tužbom. Krajnje neprimjereno, neumjesno i neutemeljeno, pa i kad je od Vlahe.

1 KOMENTAR

 1. “Svatko se smatra nevinim dok se ne dokaže suprotno.” Temeljno načelo kaznenog prava.
  Znači, g.Vlaho u kazn.postupku ima status okrivljenika, a ne osuđenika.
  Dakle ono gornje načelo odnosi se naravno i na njega. Smatra se nevinim, dok se ne dokaže suprotno u tom kazn.postupku.
  Ali Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i ……., ipak propisuje udaljavanje i takve, nevine, osobe, od obavljanja poslova, dok se ne dokaže nevi nost, odnosno krivnja. Jer, radi se o poslu u prosvjeti, osnovna škola i srednja.
  Dakle za osnovno i srednje školstvo, već i samo okrivljena osoba, zaposlenik, mora se udaljiti od obavljanja poslova. Dok sud ne odluči. Ovo pravilo je propisano zakonom, a ZAKONE DONOSI HRVATSKI SABOR. Znači li to osobama umočenim u ovu priču nešto.
  U ovoj priči nitko nije ili bar ne bi trebao biti protiv g.Vlahe, nego se izražava negodovanje protiv kršenja zakona. Traži se samo postupanje po pravilima, a ne razapinjanje g.Vlahe. Ovo što se tiče tog kaznenog postupka.

  A što se tiče, ili što s`tiče, kako bi rekla jedna vrlo poznata osoba, čina imenovanja g. Vlahe za v.d. ravnatelja, e tu sam, opet ne protiv g.Vlahe, nego protiv te odluke o imenovanju; e neće moći.
  Jer, pazi, malo je što nije udaljen od obavljanja poslova, nego je, molim vas lijepo, imenovan za V.D.
  E PA, “NO PASARAN !” (Dolores Ibarruri La Pasionaria )

  P.S. Čekamo Nadležne. I dalje ništa!

 2. Ponašanje g.Vlahe je mimo zdrave pameti. Obzirom da je njegovoj bahatosti došao kraj, trebao je biti sretan, što on i negova supruga od podignute optužnice, nisu snosili sankcijel Za građane sa trunkon morala i poštenja, smeta što plačaju krdo pravnika koji ne obnašaju svoje poslove, odnosno ne štite zakone RH. Da ne bi se ponavljalo za sve jje kriv gradonačelnik Tonči Bilić, Miro Družijanić, Odjel za društvene djelatnosti i Tajnik Glazbene škole kojji je sve znao a nije djelovao i cijeli Školski odbor!

 3. Vlaho, bolan reci zašto si potjeran iz Čerine,Širokog brijega, Sveučilišta Mostar, a tvoja te rodica neće u Glazbenoj školi Ljubuškoi?

 4. I kad čovjek zastane i shvati da svih ovih članaka i komentara ne bi ni bilo da su ONI KOJI SU PLAĆENI ZA NADZOR obavljali svoj posao.
  U startu je krivo školsko vijeće; članove razriješiti, imenovati nove;
  Gđa.Mileta dostavila dokumente?! Kakve dokumente?! Pa sami ste g.Vlaho objavili da se protiv vas vodi postupak.
  Dakle vi sami ste dali “materijal ” za pisanje ovom Portalu. Ova stvar se ne može svoditi na nivo osobnih razračunavanja ! Postupak vodi Republika Hrvatska protiv okrivljenika ! (Ne)djelo se zove “zlouporaba položaja i ovlasti “. Pa nije ovo lokalni skandalčić zločestih makarana.
  Predmet, kazneni, je označen brojem: K-572/2016.Ne bih iznosio više o ovome, da ne ispadnem kao Tajnik Andrijašević kojemu je već poznat ishod postupka, odluka suda.
  Dakle, evo, ovo nije dostavila gđa.Mileta, pa ne stoji ni izjava da je Portalu dostavila dokumentaciju. Ili ona stoji iza imena “zakon & red”. A ne stoji. A nije ni važno tko stoji iza ovog imena

 5. gospodine VERITAS jeli to šala mala od tebe na svim ovim mjestima je VLAHo i dan danas dobro došao ,a iz ljubuškog se zna ko bi mogao letiti. njegova rodica sa njim surađuje odlično za tvoju infomaciju

 6. ….. ostavite se Vi našega Vlahe na miru ! Šta je Vlaho dobra učinio za glazbenu školu malo tko bi to uspio …. Makarska ima srednju glazbenu školu !!! Znaju oni roditelji i učenici koji su putovali u Split u srednju glazbenu koja je to pokora … Hvala Vlahi jer naša dica danas nemoraju putovat u Split… imamo i uređenu dvoranu u gl. školi gdje naši učenici održavaju koncerte. Ali koga to zanima …. triba čovika popljuvat i zgadit , valjda misle da će tako lakše zasjesti u fotelju ravnatelja …. Ekipa s Dumine ledine ne odustaje i koristi se svim i svačim da ocrnu i podmetnu mućak … e nećete , niste Vlahi ni do koljena ! Vlaho ima rezultate i ima podršku velikog broja roditelja učenika glazbene škole …. Ekipi s DUMINE LEDINE poručujem da se javite u Novi sad, Beograd ili Moskvu na natječaj možda vas i primu ali u( panjevima) . Beograd vam je i danas glavni grad vaše države…

  • Misliš Država, Željka Vlahe? Ujko mu je vođa srpske emigracije, di je nastupao
   mali harmonikaš Svijeta-Selak?! Punac mu odbjegli oficir JNA U BEOGRADU. kAD STE TAKO SAVJESTAN RODITELJ ONDA MORA TE ZNATI, DA JE SREDNJA GLAZBENA ŠKOLA OTVORENA ZAHVALJUJUĆI MINISTRU HDZ-PRIMORCU, NA POTICAJ GRADSKOG VIJEĆA MAKARSKA. VLAHO NIJE NI .URCOM MAKAO ZA ŠKOLU.
   BAŠ MI E DRAGO DA VAM SMETAJU MUŠKET
   IRI SA DUMINE LEDINE.

 7. Klošar, seljak i žderiguz koji na pirevima i po hotelima samo ždere ko svinja 3 ure a svira 2 ure a nezna ni pozdravit na ulazu. On je napravio od naše glazbene škole svoj bankomat ! I naša glazbena škola je bila prije glavonje nije je izbjeglica Vlaho napravio nego pomuza glupani ga još i brane.

 8. 13.10.2016. Glazbena škola ; hoće li danas Nadležni poduzeti zakonom propisano ? Nabrojili smo ranije tko su Nadležni, pa da ne ponavljam.
  Vidjet ćemo, do 1500 h ima vremena.

 9. E moj Vlaho ne puše ti vitar sa Dumine ledine pričekaj još malo pa će ti se kockice složit……južnije ,pa još malo južnije otamo ti ravnatelj stiže,a ti moj puši na ladno i sreri po ljudima koji veze nemaju sa ovom situacijum.Jebiga glup si bio glup ostao,velika glava malo mozga ima.

 10. Silva jadni li su svi koji se služe ovakvim riječnikom

  samo mi je žao gosp.kajanašto će ovo sve otići na njegovu adresu ,a mislim da je čovjek ni kriv ni dužan

  usput MATE sve ove ukrasne pridjeve što si prikačio VLAHIodnose se na tebe

 11. Roditelju ni ti nisi velike pameti kad pod šprdnju spominješ Beograd Novi Sad i Moskvu znaš li ti ” uopšte” kakav kadar tamo radi. Ima i to malo pameti da ti stane od imena vrhunskih stručnjaka.

 12. Poštovana redakcijo MM, neka vam željko Vlaho pokaže diplomu akademije koju je završio u Titogradu 1992.g. Za vrijeme rata u Mostaru, pustio crno u sakrio svoe dupe, neka kaže gdje? Preko radija su ga prozivali sa ostalim dezerterima, zbog bijega od obrane Mostara.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime