Ante Jozić
Ante Jozić

Privatni poduzetnik Ante Jozić javno je objavio fonogram razgovora s Perom Ćorićem, kontroverznim čelnikom HSP AS iz kojeg proizlazi da je mjesto na listi za ulazak u Sabor valjalo platiti 250 tisuća kuna!

Iz telefonskog razgovora razvidno je da bi Ćorić od Jozića tražio 250 tisuća kuna, a da će onda biti na listi u IX.izbornoj jedinici i to na prolaznom mjestu. Sve ovo Ante Jozić spreman je potvrditi DORH-u. U nastavku objavljujemo fonogram razgovora:
ĆORIĆ; Pozdrav Antiša,kako si šta ima kod tebe.

Jozić: E Pero pa jesi ti živ,dobro sam šta ima kod tebe.

ĆORIĆ: ma trka prijatelju briselski dečki ne žele Domoljube sa sobom.

Jozić: Ma da idu drugim putem ,možda je i bolje,imamo li snage samostalno nešto napravit?

Ćorić: upravo te zato i zovem, trebamo ljude koji mogu potegnut i koji su financijski neovisni, za 9. izbornu jedinicu ja sam razmišljao o tebi, mislim da si dobar adut uz stranačku infrastrukturu i pomoć mislim da bi mogao napravit dobar rezultat.

Jozić: Pa neznam mislim da je klima loša, a i vidim da je Pravaštvo razjedinjeno. Nisam siguran.

Ćorić:Srb nema nikoga, a i nema snage, a Podrug će ti u 10. izbornu jedinicu.

Jozić:Pa ne znam, nisam baš oduševljen kad je Pravaška scena isjeckana, zašto se nije radilo na ujedinjenju.

Ćorić: Sa kim pa mi smo parlamentarna stranka, a i stožerna. Mi imamo sve, oni ništa, a i sa njima samo gubimo, prema istraživanjima samostalno imamo šanse, a sa njima ništa je li…

Jozić: A tko bi bio sa mnom na listi da li biram sam tim ili?

Ćorić: Pa vidi ako biraš sam tim postoji neki dogovor između mene i Ivana(Tepeša). Trebao bi doć do stranke. Slušaj, pošto smo svi nešto ulagali mislim da bi bilo korektno da doneseš 250.000 kuna, ipak ti dajemo prolaz to ćeš u četiri godine vratit, a i pomoć’ ćemo mi sa znatnim sredstvimau kampanji tako da bi više od pola odmah dobio iz stranačke blagajne.

Jozić: A da li ću dobiti potvrdu od stranke za novac koji dadem?

Ćorić; Ne mislim da shvaćaš.

Ćorić: Točnije taj novac ne bi odmah išao meni i Ivanu već kolegici iz Siska (ime nije rekao) koja ima trenutno problema, a ona bi se zahvalila,strašno je zahvalna smjeh hahahahaha

Jozić: Vidi Pero iskreno mene to ne zanima ,nisam baš oduševljen, a i ti se javiš samo kad treba i kad tebi odgovara. Mogu pomoć stranci ali ovdje u županiji ako se jave stoga nisam zainteresiran da plaćam mjesto na listi i evo razočaran sam s tobom. Ej daj reci mi zašto Madunić priča da ide HDZ i da ga je skupo došlo mjesto Pomoćnika ministra.

Ćorić: Ma Ante pusti Madunića priča gluposti, par puta platio večeru i odma misli da je zadužio nekoga, a nikog nije doveo u stranku da mu nije tvojih ljudi ne bi imao nikoga u županiji. Dosta mi je njega i onog klauna Matijevića,nek ide gdje hoće nek se drugi usreće hahahahaaha,a ti razmisli o ponudi ,ozbiljna je shvati da već godinama radim u stranci i da sam dosta uložio.

Jozić: Pero nisam zainteresiran ima puno nejasnoća, a i dosta si puta mijenjao mišljanje, a i imam zdravstvenih problema tako da doista nisam zainteresiran,naći ćeš ti nekoga tko želi, ima ih u stranci hahahahahaaha.

Ćorić: Ej Ante evo imam drugi poziv čekam ga cijelo jutro,ajde razmisli pa se javi. Drži se! Javi se…

Jozić: Ajde čujemo se, ali ovo ne prihvaćam. Javi se kad dođeš u Dalmaciju,živio. Bog!

Uz Peru Ćorića vežu se brojne kontrioverze o čemu smo proteklih mjeseci iscrpno izvještavali. Našu redakciju kontaktirali su brojni pravaši upozoravajući na Ćorića kao osobu koja će upropastiti HSP AS, ali i potkopati pravaštvo. Koliko daleko idu optužbe na njegov račun govori i pismo jednog našeg čitatelja koji tvrdi da je Pero Ćorić svojedobno bio u dobrim odnosima sa srpskim zločincem Željkom Ražnjatevićom Arkanom s kojim se sredinom 80-tih družio u Njemačkoj te navodno sudjelovao u raznim kaznenim djelima. Neki naši čitatelji tvrde i da je bio suradnik SDS-a u Osijeku te se spominje i nestanak veće količine zlata, te sumnjive krađe u Iloku koje se vezuju uz njegovo ime. Naravno, riječ je o neprovjerenim informacijama koje su jutros dostavljene i policiji i DORH-u te je na njima da utvrde što je istina, a što ne.

1 KOMENTAR

  1. a jadni, točno su mu trčali da ih izvara. Ajme majko kojih levata. Oni Tepeš da je pametan odreko bi se ovog dikobraza preko javne televizije, a i svak drugi iz te strankice, tko je iole pametan

  2. Jel moguće da u toj stranci postoji netko tko misli da je Ćoro normalan. Kad se rekapituliraju sva događanja u toj stranci, čini mi se da taj nije baš nešto dobar u glavi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime